2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680253 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه سرت چربه اول با آب بشور تا مقدار چربی کم بشه و بعد از روغنها یا ماسک استفاده کنید
برای مادران که نی نی دارند ماسک و روغنها مشکلی نداره ولی مکملها و داروها زیر نظر دکتر و بهتر کلا دارو جهت ریزش مو و یا درمان رو فراموش کنید کلا هم زن و هم مرد چون بی فایده و پر ضرر هستند
مقدار مصرف روغن پوست سر رو پوشش بده کافیه نمیخوایم چکه کنه و همه زندگی رو چرب کنید که مدت زمان دو ساعت خوبه اگه باعث خارش شد زود بشورید هر روغنی که به سرتون اومد رو بیادداشته باشید و هر دفعه یه چیز متفاوت استفاده کنید تا بدن بهش عادت نکنه این خیلی مهمه
آملا عطاریها دارند
خواهش می کنم از شیدی جون تشکر کنید که این تاپیک رو درست کرده

حداکثر فاصله هر بار شستشو با شامپو دو روز یا ۴۸ ساعت باشه اگه زود چرب میشه سرتون فقط از آب استفاده کنید و درمان داخلی بدن درمان کبد و طبع بدن خوردن سرکه سکنجبین
هر روز به سرتون روغن یا ماسک نزنید این باعث تحریک پوست سر میشه باعث میشه چربی ترشه کنه و این چربی باعث ریزش مو میشه پس قبل از حمام یا همون شستشوی شامپویی از روغن یا ماسک استفاده کنید اگه پوست تون چرب هست قبل از استفاده از ماسک و یا روغن ها سرتون رو با آب فقط با آب بشویید و بعد استفاده از روغن یا ماسک حدود ۲ ساعت و بعد شستشو با شامپو حمام
موفق باشید و پر مو
ممنونم من ریزش با درد داشتم قبلا ۶ سال پیش الان خوبه درد ندارم ریزش موهام کم و رویش دارم درمان طولانیه و باید ادامه داد
مواظبت از مو کار می بره صبور باشید زیاد روی نکنید از دارو و تونیک تجاری استفاده نکنید حتی گیاهی هر مارکی خودتون درست کنید متناسب با طبع سرتون
حتی خود شیدی جون هم ماه پیش گفته بود ریزش داره فکر کنم رنگ کرده بود ولی چون درمان ماسک و روغن انجام می ده خیلی سریع دوباره خوب میشه پس نگران نباشید
حتی ریزش ارثی هم این درمان جواب میده
بهار گیاهان رو چند جور محصول می گیرند روغن ، عصاره و افشره خشک پودر و غیره برای سر پودر و روغن بهتره عصاره و افشره خیلی تحریک کننده هستند و بیشتر خوراکی و یا مالیدنی فرق زیادی نداره مثلا روزماری محلولش یا لوسیونش و عصارش زیادش باعث سوزش سر میشه ولی روغنش نه و روغنش برای سر بهتره