2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680152 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااااااااام
من یه هفتس این روغن کاری ها رو شروع کردم
هر شب روغن سیاهدونه میزنم صبح هم روغن زیتون+ روغن نارگیل + روغن بادوم میزنم به سرم بعد از چند ساعت میشورمش
امروز هم ماسک حنا + بابونه + قهوه گذاشتم

فعلا که حس خوبی به موهام پیدا کردم
اکنون همه درها و دروازه ها گشوده شده اند اکنون همه راه ها باز و ازاد است همه جهان به من پاسخ مثبت میدهد
نه مهسا جون
تقریبا سه قاشق غذاخوری بابونه رو با دو لیوان آب جوشوندم
بعد که حدود یه لیوان شد خاموشش کردم از صافی رد کردم ریختم تو کاسه
دو قاشق حنا و یه قاشق قهوه هم ریختم توش
اکنون همه درها و دروازه ها گشوده شده اند اکنون همه راه ها باز و ازاد است همه جهان به من پاسخ مثبت میدهد
اره
فعلا میخوام اینا رو ادامه بدم بعد کم کم چیزای دیگه بهش اضافه کنم
امروز تخم شنبلیله رو هم تو روغن نارگیل ریختم بمونه تا یه هفته بعد استعمالش میکنم
به قول مامانم یا کلا رونالدو میشم یا یه جنگل مو درست میکنم رو سرم
چه جالب الیا پس درسته!
بچه ها مخصوصا قدیمیا که استفاده کردم اینارو
عایا عادت میکنه مو؟ یکی به من گفت مو به گیاهیا عالی جواب میده ولی قطعش کنی چند برابر میریزه اره؟
سلام
پگاه جون
خیلی خوشحالم که حال خودت و موهات خوبه
امیدوارم همیشه باخبرهای خوش بیای اینجا عزیزم
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
سلام

چه خوب اگه سیاهدانه جواب میده منم میرم دنبال همین پیدا کردنش از روغن نارگیل هزار بار راحت تره

من تاثیر ریزش مو رو بعد از قطع روغنا دیدم الان من نمونه زنده اشم .کچل کچل شدم اما همین که روغن میریزم به پاشون جون میگیرن

ممنون لیا جان و پگاه جان
آی پارا LilySlim Weight loss tickers
اگه کسی آدرس روغن نارگیل فروشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی داره من خریدارم .به من آدرس کمک کنید

متشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکـرم
آی پارا LilySlim Weight loss tickers
2810