2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680129 بازدید | 28507 پست
توو اون جدولی که توو ایمیلم اومد روغن زیتون و کنجد جزو چیزایی بود که زیاده رویش واسم مضره !!! منم تعجب کردم

بچه ها من هنوز شروع نکردم اینجا کلی روغن نوشته من گیج شدم کدومو امتحان کنم کذوم بهتره !!!؟؟ همشو هم بخوام بخرم پولم نمیرسه واقعااا
9 اسفند دکتر سجادیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بنظرم همین روغنو بزن موقتا و حنا.واسه ریزش حتما سیاهدونه باشه
بعدا روغنای روغن ترکیبی رو اگه خواستی بخر

من ک از بین ماسکا فقط خردل و حنا و ترکیبی رو دوست داشتم.بعد حنا و خردلمو یکی کردم نصف ق خردل تو حنام میزدم.
الانم فقط همینان
مهسا حتی تاثیر ترکیبی هم به اندازه همین نیست برای من

حتی اوایل یکی از بچه ها گفت ک روغن زیتون یکی خرمن گیسو شده.

تو ک نمیخوای بخوری میخوای بزنی

آره من هرشب باهاش میخوابم.حنا اصلا بی رنگ نباشه چون باندازه اون تاثیر نداره.کیمیاگر توس
مهسا جون راستی نمیدونم این مورد رو میدونی یا نه ولی سرتو مستقیم زیر دوش نگیر و آب خیلی داغ حموم نکن ولرم باشه

موهات چه رنگن؟؟؟؟حنا رو موی سفید نارنجی.مشکی بی تاثیر و خرمایی هاله ای از شرابی

من تو حنام جوشنده بابونه.ی ق سیاهدونه.حنا.سدر.خردل.زرده تخم مرغ.نیم تا چهل و پنج دقیقه.بخاطر خردل سر سوز میکشه
از کمر ی ذره خم شو تقریبا شبیه رکوع.
موهای من خرمایی خیلی خوشکل شدن زیرش قهوه ای و ی جاهایش هاله مانند شرابیه.قهوه هم خوبه.ولی انقد زودم رنگ نمیگیره

از چیزی ک اطمینان نداری استفاده نکن منم ی ماسک اشتبا زدم وسط سرم هنوز خالی بعد ی سال و خرده ای
2810