2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680019 بازدید | 28507 پست
دوستاااااااااااااااااااااان این ترکیبه

" تاثیر تخم شنبلیه تو روغن نارگیل عالیه ،بریزید تخم شنبلیله رو تو روغن نارگیلتون ،رو آب جوش هر روز حرارت بدید بعد یه هفته ترکیبی باهاش بسازید "

کسی میدونه اندازه هاش باید چقدر باشه؟
میشه یه مقدار زیاد درست کرد بذاریم بمونه کم کم استفاده کنیم؟
چقدر بذاریم رو آب جوش بمونه؟
اکنون همه درها و دروازه ها گشوده شده اند اکنون همه راه ها باز و ازاد است همه جهان به من پاسخ مثبت میدهد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 15 ساله م بود واسه جوش صورتم رفتم پیش دکتر منصوری . اونم تازه چجوری !!! بابام توو پاستور کار میکنه خواهر این دکتر منصوری همکارش بود از اون طریق واسم وقت گرفت ولی چه وقت گرفتنی !!! هنوز یادم نمیره چقد توو مطب معطل شد شلووووووووغ بوداااااا جوری که خیلی ها از جمله خودم سرپا بودیم جا واسه سوزن لنداختن نبود خیلی هم سرسری ویزیت کرد جالب اینکه یه دکتر دیگه هم اونموقع پیشش بود اون اسم داروها رو میگفت او تند تند نسخه میکرد !!!
یادمه همونجا هم بهش گفتم موهام میریزه یه دست کشید توو موهام گفت این همه موووووو کی میگه میریزه !!!

من پر پشت ترین موی فامیلو داشتم . اون موقع هم وسواس داشتم هنوزم دارم
9 اسفند دکتر سجادیان
اره هر روز روزی ده مین حرارت غ مستقیم....یه مدتی میزدم اتفاقا خیلییییی خوب بود.الان فعلا سیاهدونه میزنم....اونم روغنشو درست کردم.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
خانوما اینو جواب میدین لطفا ؟

معجون شنبلیله:

2 فنجون روغن نارگیل روی گاز بزاریم قل اول که خورد خاموش کنیم......2 ق حنا توش بریزیم بزاریم خنک بشه
بعد که خنک شد 2 ق سیاهدانه و 2 ق تخم شنبلیله بریزید توش
5 روز ظرفشو توی افتاب بزاریم..........هفته ای 1 بار ...........(کنترل ریزش)
این معجون شنبلیله ,راهیه که خود هندیا وقتی ریزش میگیرند استفاده میکنند فرمول باستانیشونه
که حتی برای شوره و وقتی تیکه ای یا کلی سر خالی میشه استفاده میشه
بهترین روش استفاده اینه که روغن رو صاف کنی یه شب در هفته باهاش بخوابی

الان که هوا ابریه چیکار کنیم ؟
بعد فقط وقتی هوا روزه ظرفش جلوی آفتاب باشه ؟
از غروب به بعد ظرفش رو بیاریم تو خونه ؟

ببخشید اگه سوالام مسخره بود بسی :))))))
پیشِ چشمِ همه از خویش یَلی ساخته ام / پیشِ چشمان تو اما سپر انداخته ام
یه جا واسه آبکشی مو توو حموم نوشته بودین سرکه سیب + جوشونده مریم گلی + جوشونده گل بابونه .

یعنی بعد اینکه حمومت تموم شد این مخلوط رو میریز روو سرت بدون اینکه بشوری باز ؟؟
9 اسفند دکتر سجادیان
اقا ببخشید هی آیکیو بازی در میارم
میترسم اشتباه کنم بعد کلا صافه صاف بشه جای نورافکن ازم استفاده کندد

ینی یه هفته هر روز به مدت ده دقیقه رو بخار آب نگهش دارم بعد از یه هفته تازه بزنم به سرم؟
چه مدت رو سر میذاشتی؟
اکنون همه درها و دروازه ها گشوده شده اند اکنون همه راه ها باز و ازاد است همه جهان به من پاسخ مثبت میدهد
یافتم خودم

روغن نارگیل اصل که خریدید با تخم شنبلیله به ازای 30گرم روغن یک قاشق غ خ تخم شنبلیله(پودر شده)
میریزیم و 1هفته میزاریم یه جای تاریک بمونه و روزانه 15 دقیقه تو آب جوش حرارت غیر مستقیم میدیم

2810