2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
ستاره جون مصرف قرصای جلوگیری مثل دیان و اسپرینولاکتون به کاهش این هورمون خیلیییی کمک میکنه....

کیست تخمدان داری؟ مو زائد؟ نامنظمی قاعدگی؟
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
محلول پروژست مو-پیشگیری ار ریزش مو
39حاوی عصاره های قابل جذب گیاه سائوپالمتوکه استروژن های طبیعی آن موجب توقف DHT می گردد.
قطع ریزش مو
رفع التهابات پوست سر
تغذیه پیاز مو
تنظیم هورمونهای پوست و در نتیجه جلوگیری از طاسی و ریزش مو
ریزش مو علل مختلفی دارد و مهمترین عامل آن مشکلات هورمونی می باشد که موجب طاسی و ریزش مو می شود.کمبود ویتامینها و عدم تغذیة صحیح و استفاده از شوینده ها نیز موجب ریزش مو میگردد. در بعضی موارد رویش مو بعلت تخریب پیاز مو دیگر انجام نمیشود. تغذیة سا لم و استفاده از محصولات بهداشتی که حاوی استروژنهای طبیعی و قابل جذب و تأمین کننده ویتامینهای لازم و تنظیم هورمونها بخصوص متوقف کننده دی هیدرو تستوسترون(DHT) بوده در برخی گیاهان موجود می باشد، یکی از راههای پیشگیری و حتی درمان ریزش مو می باشد. سرم پروژست نلا حاوی عصاره گیاه سائوپالمتو می باشد که استروژن های طبیعی آن موجب توقف DHT گردیده و ریزش مو را سریعاً قطع و با ترمیم رفع التهابات و تغذیة پیاز مو،رشد مو را تسریع می بخشد.
تنظیم هورمونهای پوست موجب جلوگیری از طاسی و رفع ریزش مو می گردد. عصاره سائو پالمتو تنظیم کننده هورمونهای پوست میباشد . این محصول فاقد الکل بوده و قطع استفاده از آن موجب ریزش مو نخواهد گردید.
این محلول همچنیت حاوی عصاره گزنه نیز می باشد که این عصاره باعث افزایش خون رسانی و در نتیجه تغذیه ریشه مو می گردد.

طریقه مصرف : این سرم را روزانه یک الی دو بار داخل موها اسپری کنید و با نوک انگشتان به آرامی ماساژ دهید.

طول درمان: در مدت زمان 2 ماه می توانید تغییرات اساسی را بر روی موهای خود مشاهده نمائید.
ایران کد:2162311026490004
بارکد:6260264920016
پروانه ساخت:21/14001
پروانه بهره برداری:687

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیا جون چند تا سوال دارم ازت

تو خانواده ما پدرم کم مو و وسط سرش کچله یکی از داداشام هم وسط سرش کچله عموهام بالاتفاق کچلن و دایی هام هم همینطور حالا زن کم مویی تو من هست به نظرت خانوم دکتر؟

یه جا نوشتی سرم خاویار برا پوستت استفاده میکنی؟پوستت چربه یا خشک؟ واقعا تاثیر داره ؟

تجربه استفاده از رزماری و قطع و برگشت ریزش مو رو داری؟
منظورم محلول رزماری باریج اسانسه مدتی مصرف میکردم ریزشم کم شده بود قطع کردم دوباره همون اش و همون کاسه به نظرت برم تو خط پروزست نلا

ممنون که جواب میدی
واااااااااااااااای لیا جون عاشقتم خیالمو راحت کردی خیلی استرس داشتم،خیلی
نه عزیزم پریودام منظمه مو زائدم ندارم دکتر زنان گفت تخمدانامم پلی کیستیک نیستن
من متاهلما عزیزم اون قرصایی که گفتی برا باردار شدنم مشکل ایجاد نمی کنه؟
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
نه بابا لیا جون بی چاره بابام اصلا تاس نیست مو داره همه جاش فقط کم پشت شده اونم به خاطر سنش فکر می کنم کاملا طبیعی باشه،شوهرممکخ خرمنه خیالم از بچه هام راحت شد
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
اذین جون....مامانت خواهرت خاله هات و عمه ت چطورن؟

اگه کم مو باشن یک کم درصدش میره بالا.

من پوستم معمولیه...کرم خاویار نلا رو واسه چروک میزنم خیلیییی خوبه...نسبت به قیمتش....

تا حالا رزماری نزدم....
2810