|
مشاهده متن کامل بحث +
1680138 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
مورد گذاشتم-حنا گذاشتم-الوئه ورا با عسل وسیب زمینی گزاشتم-سیر و پیاز گذاشتم روغن سیا دون گذاشتم-برگ گردو گذاشتم-اویشن گذاشتم-برگ انجیر گذاشتم-شیرین بین گذاشتم ولی انگار ن انگار بدتر میشه بهتر نمیشه البته من استرسمم زیاده
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اول رو استرست کار کن بعد دنبال ماسکا باش اصن یه مدت اینه رو کم نگاه کن روسری سرکن برو جلو اینه والا انقدرام مهم نیست که خواب و خوراک رو بگیره ازت بالم جان
اناهید من تو نت خوندم مخلوطش با حنا یعنی بزاریم لبو بپزه بعد با ابش حنا رو درست کنیم من دیروز رفتم لبو بگیرم ولی تموم شده بود حالا این هفته می گیرم میزارم
مبارزه با ریزش مو به علت مصرف متفورمین قرص متفورمین که در بیماران دیابتی و همچنین در افراد مبتلا به کیست های تخمدانی رواج دارد می تواند فرد مصرف کننده را مستعد ریزش مو کند چرا که این داروها قدری می توانند باعث اختلال در جذب ویتامین ب 12 و اسید فولیک گردند لذا باید افرادی که از این داروها استفاده می نمایند منابع غذایی غنی از ویتامین های مذکور را در رژیم غذایی خود داشته باشند.
منابع غذایی غنی از ویتامین ب 12 عبارتند از: ماهی، ماکیان، گوشت، غلات غنی شده و سبوس دار منبع غذایی غنی از اسید فولیک عبارتند از: سبزیجات تیره رنگ و بر گ دار، غلات غنی شده و سبوس دار، نان های تهیه شده از غلات سبوس دار ایراندخت نیکبخت جم - کارشناس تغذیه
سلام فاطی جون دکترها اصلا طب سنتی رو قبول ندارن! من به دکتر پوست و مو میگفتم حنا! مسخره میکرد! الان با همین گیاهی ها موهای ریز تو سرم زیاد شده! هومو تاثیر داشته ولی رویش که مال ماسکهای گیاهی هست