|
مشاهده متن کامل بحث +
1680151 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
ستاره جون غدد بری داروی تنظیم هورمون میده بهت. هومو هم میتونی بری و نظرشو بخوای برای هورمونت که بالاست برای هومو باید ویزیت دکتر بدی و داروش هم چون گیاهیه گرون نیست..یک شیشه قطره داده به من 10تومان
آرا جون من خودم تازگی دکتر سنتی و ترجیح میدم..حداقلش اینه که عوارض بدی مثل شیمیائی نداره. خاله من هم دکتر بهش گفته بود باید زانوهاتو عمل کنی با نرمش و پیاده روی خوب خوب شد!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خداروشکر آرا جون..اینقدر ناراحت میشم این مامانها درد میگیره دست و پاشون..اینقدر که زحمت کشیدن و کار کردن! من خودم مشکل کمر درد دارم بس که این خونمو تمیز میکنم! دکتر گفت باید بیشتر مراقب باشم
ستاره خیالت تخت بابت بچه ما تو فک وفامیل دخترایی بودن که اصلا پریود نمیشدن مثلا دختره تا روزی که می خواست عروس بشه 2 بار پریود شده بود الان 3 تا بچه داره