2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680233 بازدید | 28507 پست
میگم نکنه عطاری بجای سیاه دونه شادونه رو رنگ مشکی زده و بهم انداخته.....

خیلیییییییی روغنم سیاه شده......پس چرا روغن سیاهدونه مارک تقدیس میزنم رنگش شفاف ؟؟؟؟؟؟
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم چند روز پیش از موسسه حجامت گرفتم
اتفاقا منم بهشون گیر دادم چرا رنگش سیاه نیست قبلا گرفتم سیاه بوده (البته خواهرم گرفته بود نه من)
گفت احتمالا قبلیه سیاهدونه ش خوب گرفته نشده بود
بعد که از خواهرم پرسیدم که چرا مال تو سیاهه؟
گفت وقتی خرده های سیاهدانه ته نشین میشه رنگش شبیه مال من میشه
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
سلام به شیدی عزیز و رونیکا و سپیده و همه عزیزان . من تقریبا مطالب رو بخصوص صفحات اول رو خوندم . موهای من فر ریز هستش و توی سن 17 سالگی شدیدا ریزش پیدا کرد جوریکه کل موهای سرم رو جمع کنم رویهم رفته به اندازه موهای یک شقیقه فرد عادی میشه به خاطر این وضعیت به شدت اعنماد به نفسمو از دست دادم . اصلا روسریمو برنمیدارم . فقط همسرم هست که دلم واسش میسوزه که همچین زن کچلی گرفته . میخواستم بدونم روشهایی که گفتین واسه شرایط حادی مثه منم جواب میده یا اینکه برم سراغ کاشت مو بهتره . نظرتون راجع به prp چیه . خواهش میکنم راهنماییم کنین . بازم میگم من به شدت کم مو هستم !!!!
طبع منم سرد هستش یعنی من دقیقا نمیدونم کدومش میشه فقط با خوردن ماست و لبنیات ( بخصوص ماست ) سردیم میشه . گروه خونیم هم a+ هستش . ترو خدا یه راه حل بذارین که کوتاه مدت تر باشه چون اوضاع من به شدت اورزانسیه . داغونم ....
سلام بچه هااااااااااااا
مسی لیا جوون
منم حتما درس میکنم روغن سیاهدونه رو
امیدوارم مث بقیه روغنا ریزشم زیاد نشه با این روغن

واقعا بغد قطع کردن ریزش زیاد نمیشه با اون محلول؟؟

آروانا جون آخه سر من داغه با حنا ریزشم زیاد میشه
مورد ندارم میخوام بگیرم با اون بذارم که متعادل شه
فقط نمیدونم چقد باید بریزم تو حنا؟؟

بچه هایی که حنا زیاد میذارین
میشه بگین چیا بریزم توش که خیلی گرم نباشه؟؟؟
چون من هم طبعم گرمه هم سرم ههه
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
خود شرکتش مدعیه چون تونیکش حاوی الکل نیست قطع مصرفش مثل بقیه تونیکها ریزش نمیاره.....بو الکل که اصلن نمیده...حالا فعلا سیاهدونه رو امتحان کن.میگن درمان تمام دردهاست بجز مرگ!!!.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
ندا :
سلام سید. خوردن چه مواد باعث نازکی مو میشه که ازش پرهیز کنیم . ممنون . و چی برا ضخامت مو خوبه .

سید حکیم:
گوشت گاو
فست فودهای کارخانه ای
برنج آبکش
سرپا سر شستن
کمبود ویتامین ب
زیاد تو توالت نشستن
و..
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
2810