2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680265 بازدید | 28507 پست
سلام بچه ها من این ترکیبی رو از یه عطاری که اینجا خیلی معروفه گرفتم
یه پیرمردیه پیر پیر
سید یحیی
ااناهید نمیشناسیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفت 4 نوع روغنه
من تازه 4 یا 5 هفته اس دارم استفاده میکنم
ولی حس میکنم برام خوب بوده
خودش گفت 6 ماه
هفته ای یک شب
تاصبح
البته من از ماسکای دیگه هم استفاده میکنم.......

نسیم جان دست سازه
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیا جون والا پرسیدم ازش ولی چون خیلی پیره
حالی نمی کنه
گفت فندق و بادوم و پسته و گردو
فکر کنم حالا
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
معمولا ترکیبات روغنی عطاری ها نارگیل و بادوم و روغن سیاه دانه هست.
این عطاری که من میرم روغن ازش میگیرم گفت خودمون روغن ترکیبی داریم.پرسیدم چیه اینها رو گفت.دیگه نمیدونم چطوری و به چه میزانی ترکیب میکنن.
در روغن ترکیبی شیدا جون میزان روغن ها خیلی مهم هست
اثر شگفت‮انگیزِ نارگیل بر موها
چند قطره آبلیموی تازه را با روغنِ نارگیل مخلوط کنید و این مخلوط را هر روز بر رویِ پوستِ سرتان بمالید. این مخلوط فولیکول‌های مو را تقویت می‌کند و برای جلوگیری از ریزشِ موهای‌تان بسیار مؤثر است. شما همچنین می‮توانید شیرِ نارگیل را بر رویِ پوستِ سرتان بزنید تا ریزش مو‮هایتان را کنترل کنید.

مزایای روغن خردل

روغن خردل در صورتی‮که با حنا ترکیب شود، رشد موها را تقویت کرده و طاسی را درمان می‮کند. 052 میلی‮لیتر از روغن خردل را با 06 گرم پودرِ برگِ حنا مخلوط کرده و اجازه دهید این مخلوط به جوش بیاید. این مخلوط را با استفاده از یک پارچه کتانی صاف کنید. سپس این روغن را به کفِ سرتان بمالید و برای گرفتن نتیجه بهتر ماساژ دهید. این روغن یک ماده مغذی و مؤثر برای رشدِ بهترِ موهاست.

اثرات شنبلیله
50 گرم شنبلیله را برای یک شب در آب قرار دهید تا خیس بخورد. سپس شنبلیله خیس شده را بکوبید و آن را با کشک مخلوط کنید تا خمیری به دست بیاید. حالا به میزانِ کافی روغنِ نارگیل به موهای‌تان بزنید و سپس خمیرِ شنبلیله و کشک را رویِ موها و کفِ سرتان قرار دهید. اجازه دهید تا این مواد به مدت 1 ساعت رویِ سرتان بمانند. سپس موهایتان را با شامپویِ همیشگی خود بشویید و آبکشی کنید. این درمان از موخوره و ریزشِ مو جلوگیری کرده، ریشه موهایتان را تقویت می‮کند و رشدِ مو‮ها را تسریع می‮نماید.

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!

انواع چای گیاهی و خواص آن ها

چای گل گاوزبان و سنبل الطیب (طبیعت گرم و تر)

خواص : آرام بخش اعصاب ،خواب آور،ضد سر دردهای عصبی،ضد سودا و صفرا،ضد قولنج و اسپاسم،ضد تشنج و صرع

طرز تهیه :
۴ قاشق چایخوری گل گاوزبان یا ۱ قاشق سنبل الطیب،۱ عدد لیمو عمانی

چای بادر نجبویه (طبیعت بسیار گرم)

خواص : در بعضی مزاج ها بالا برنده فشار خون،مقوی قلب و اعصاب خون ساز،تقویت کننده سلول های مغزی،خواب آور،آرام بخش،نشاط آور،ضد بوی بد دهان

چای دارچین (طبیعت گرم وخشک)

خواص :محرک اعصاب،ضد وسواس و جنون،ماثر در درمان ناراحتی های گوارشی،دیابت،درد های استخوانی و سردی بدن،تقویت کننده کبد و معده

طرز تهیه:چند قلم دارچین،۲ لیوان آب جوش،نبات

چای زنجبیل (طبیعت گرم و خشک)

خواص :بالا برنده فشار خون،ضد ضعف اعصاب،تقویت حافظه،ضد درد مفاصل،مقوی معده،خون ساز،ضد سم غذایی

طرز تهیه :۱ قاشق چایخوری کوبیده زنجبیل،۲ لیوان آب جوش،نبات
بچه ها شرمنده این سوال رو می پرسم

شکمتون چند بار تو روز کار می کنه؟؟؟

برا من هر دو روز یا بیشتر فقط یه بار .

چی بخورم هر رو.ز کار کنه؟؟؟

دارو گیاهی می گف باید دو بار تو روز شکم کار کنه و گرنه مثل ماشینی میشین که درس کار نکنه

البته تو مصرف سماق هم زیاده روی کردم از اونور بوم افتادم

بین ریزش موهام و کار نکردن شکم فکر کنم رابطه اس
البته امروز خاکشیر با اب گرم خوردم شاید فرجی شه

روشی ساده برای درمان یبوست
نوشته شده توسط مدیر در ۵:۱۶ ب.ظ – 5:16 ب.ظ -

امروزه با تغییر سبک زندگی مردم و تغییر الگوی غذا خوردن ، شکایت مردم از شیوع یبوست رو به افزایش است و از انجایی که در طب سنتی معتقدیم یبوست مادر همه ی بیماری هاست درمان آن بصورت اورژانسی مد نظر تمامی حکمای طب سنتی ایرانی و اسلامی بوده است :

ابتدا تعریف یبوست :

یبوست از دوجهت می تواند مورد بررسی قرار گیرد ، اول فواصل دفع مدفوع ، یعنی هر چند ساعت یکبار شما دفع مدفوع دارید ؟ ابو علی سینا معتقد است به ازای تناول هر وعده غذا فرد بایستی اجابت مزاج داشته باشد یعنی اگر سه وعده غذا در روز میخورید می بایست سه بار دفع مدفوع داشته باشید. اما امروزه با توجه به تغییر الگوی زندگی مردم حداقل یکبار دفع مدفوع در شبانه روز الزامی است در غیر اینصورت فرد دچار یبوست می باشد و مدفوع در بدن او معطل می شود و تمامی عوارض این تعلل شامل بیمار میشود. هرچه این تعلل بیشتر عوارض بیشتر.

دوم سهولت دفع مدفوع است . یعنی فرد بدون اینکه در توالت معطل شود و با سختی مدفوع را دفع کند و سهولت در دفع داشته باشد، اجابت مزاج کند. بعضی از افراد شاید در روز چندین بار به توالت جهت اجابت مزاج مراجعه می کنند ولی نتوانند به سادگی تخلیه ای راحت داشته باشند .

و اما درمان :

ابتدا تغییر سبک زندگی یعنی تحرک را قسمتی از فعالیتهای روزمره خود قرار دهند
دوم اینکه از مصرف غذا های خشک بالاخص برنج پرهیز کنند و مواد غذایی خشک را چه سرد خشک یا چه گرم وخشک را به همراه مصلح استفاده نمایند مثلا برنج را به همراه شیر مصرف کنند
سوم از مصرف ماست به همراه برنج و غذا های خشک پرهیز کنند که ماست به همراه برنج خود باعث سفتی مدفوع می شود
چهارم به مدت هفت جلسه یک روز درمیان محدوه شکم را بادکش گذاری کنید
از مصرف روزانه زیتون تازه به همراه هروعده غذایی غافل نشوید (هفت عدد همراه هر وعده غذا)
هر روز تعدادی انجیر خشک بصورت تفریحی میل کنید(۲۱ عدد در روز به صورت تدریجی)

و اما دارو :

درمان بسیار ساده است روزانه دوقاشق غذاخوری خاکشیر تازه را داخل یک لیوان آب جوش ریخته و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید بماند (روی لیوان یک نعلبکی بگذارید) بعد باکمی عسل شیرین کنید و بصورت ناشتا میل کنید و تا ۴۵ دقیقه بعد چیزی نخورید . در صورت شدت یبوست می توانید دو ساعت بعد از ناهار این وعده را تکرار کنید

. مطمئن باشید اگر مشکل انسدادی در روده ها نداشته باشید ۷۰ درصد مشکل با همین روش حل خواهد شد این رژیم می بایست دو هفته ادامه یابد تا بعد از آن مسهل مناسب برای بیمار تجویز شود …
http://tebesonati135.blogfa.com/post/14

فاطی جون اینم بخون
ممنون ماهرخ جون

ولی

طبعم گرم و تر

کاهو، خیار، گوجه فرنگی (کم می خورم

چایی )اصلا نمی خورم

لبنیات (نمی خورم

ادویه) دکتر به خاطر تپش قلب گف نخور

زنجبیل (خیلی کم استفاده می کنم

روغن زیتون(الان فقط این روغنو استفاده می کنم

ولی همچنان یبوست دارم یا خیلی ببخشید هر دو روز یه بار شکمم ......