|
مشاهده متن کامل بحث +
1680316 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
والا من رفتم سرکه انگبین رو بگیرم گفت عزیزم اونو دیگه اماده میخوای چکار خودت درست کن .............. پگاه تو هر شب تا صبح میزنی سیاه دونه رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا همه جای دنیا ملت مو دارن در حد بندسلیگا ولی همیشه بهشون رسیدگی میکنن روغن نارگیل رو مثلا هندیا همیشه میزنن تنبل نباشین بچه هااااااااااااااااااااااااااااااا پوست و مو و اندام و .................باید بهشن رسیدگی بشه بهتون روحیه میده
بچه ها اینی که می گم حتما بیاین با هم اجرا کنیم من دیشب تو یکی از فایلای خیراندیش گوش دادم می گفت واسه پوست و مو از داخل کار کنید علاوه بر خارج. تا اگر درمان موضصیو قطع کردید دوباره به شکل اول بر نگردید. مهمممممممممممم: می گفت شربت سکنجبین که مخلوط عسل و عرق نعناع و سرکه است. تنها داروییه که فرد با هر طبعی اگر بخوره مزاجش معتدل می شه. می گفت هر مزاجی رو اصلاح می کنه. یعنی اگر سودایی بخوره معتدل می شه صفرایی همینطور و ................ شبی 1 لیوان صفراییا تا 40 روز سودایی ها 1290 روز به بالااااااااااااا فقط یه نکته گفت اونایی که بلغمیه حاد هستند همراهش یه کوچولو اسفند بخورن که معدشون گرم شه می گفت برای تعادل طبع و پوست و مو عالیه حاضرین با هم انجام بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سرکه انگبین یا سکنجبین : (۲ لیوان عسل+۲ لیوان عرق نعنا+۱ لیوان سرکه طبیعی) از این ترکیب ۳/۱ لیوان ریخته الباقی را آب بریزید یکساعت بعد از شام میل شود.
اقا سید من اگه بخوام کبدم پاک پاک بشه باید چیکار کنم؟ تاچند وقت عرق کاسنی بخورم خوبه؟ قبلاخوردم یه دوماهی ولی قطعش کردم از کجاباید فهمید کبد خوب کار میکنه ؟ از عرقیجات کدوم مارکش بهتره؟من خودم مارک نوری استفاده میکردم
seyed hakim مصرف کاسنی به تنهایی مضره،باید با مصلحش ، شاهتره استفاده بشه برای پاک سازی کبد 4 عرق :کاسنی،گشنیز،شاهتره و بید قبل از هر غذا یک استکان تا چهل روز روی شکم یا پهلوی چپ نخوابید ، بعد از حدود 40 روز احساس سبکی میکنی من در جایگاهی نیستم که بگم کدوم مارک بهتره
آناهید20 :: ببخشید حکیم برای تعدیل مزاج و پاکسازی کبد چیز خاصی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مثلا شاه طره و کاسنی
یه سوال دیگه شربت انگبین با سرکه سیب هست یا سرکه ای که باهاش ترشی درست میکنن و قرمزه؟
seyed hakim برای تعدیل مزاج هم دارو هست برای پاکسازی کبدهم دارو هست اما عرقیات شاهتره+کاسنی+گشنیز+بید رو میتونید از مخلوط همه یک استکان روزی دو بار تا40روز استفاده کنید و نتایج خوبی ببینید سرکه انگبین: سرکه انگور1قسمت+عرق نعناع2قسمت+عسل2قسمت+آب0.5قسمت همه با هم 10دقیقه بجوشه(تو ظرف مسی) سرکه انگور، نبود سرکه انجیر نبود، سرکه توت، نبود سرکه خرما نبود، سرکه سیب، نبود هر سرکه ای دیگه