|
مشاهده متن کامل بحث +
1680372 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم تو ماسک حنای منم بود من به اون عاقای عطار گفتم موهام چرب میشه گفت حرارت کبدت زیاده حرارت کبد از فرق سر میزنه بیرون برای همینه گفت ماکارانی و فلفل و اینا رو نخور و از اینچیزا
نمیدونم من خیلی چیزا رو امتحان کردم کلن عمرم رو این موهام از دست رفت من مو ریزه هامم همشو از دست دادم-خیلی کم مونده رو سرم یعنی امکان رویش دوبارشون هست؟
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
100 درصد عزیزم چرا که نه فقط باید فولیکولاش فعال شن اول با حنا و مخلفاتش شروع کن .............. بعد ماسک سیر و پیاز و اینا رو کم کم اضافه کن یکم که درست شد و ریزش کنترل شد روغن کاری
بچه ها اینی که می گم حتما بیاین با هم اجرا کنیم من دیشب تو یکی از فایلای خیراندیش گوش دادم می گفت واسه پوست و مو از داخل کار کنید علاوه بر خارج. تا اگر درمان موضصیو قطع کردید دوباره به شکل اول بر نگردید. مهمممممممممممم: می گفت شربت سکنجبین که مخلوط عسل و عرق نعناع و سرکه است. تنها داروییه که فرد با هر طبعی اگر بخوره مزاجش معتدل می شه. می گفت هر مزاجی رو اصلاح می کنه. یعنی اگر سودایی بخوره معتدل می شه صفرایی همینطور و ................ شبی 1 لیوان صفراییا تا 40 روز سودایی ها 1290 روز به بالااااااااااااا فقط یه نکته گفت اونایی که بلغمیه حاد هستند همراهش یه کوچولو اسفند بخورن که معدشون گرم شه می گفت برای تعادل طبع و پوست و مو عالیه حاضرین با هم انجام بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سرکه انگبین یا سکنجبین : (۲ لیوان عسل+۲ لیوان عرق نعنا+۱ لیوان سرکه طبیعی) از این ترکیب ۳/۱ لیوان ریخته الباقی را آب بریزید یکساعت بعد از شام میل شود.