|
مشاهده متن کامل بحث +
1680272 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من این همه سال قرص خوردم..دوره ای باز موهام میریخت یه مدت خوب بودم باز یه مدتی ریزش داشتم ثابت نبود اثرش! اگر ثابت بود عوارضشو تحمل میکردم..ولی فایده ای نداشت
چون من رفتم دکتر برام اسپیرونولاکتون نوشت بعدش میگف که قطع کنی نمیریزه و اینکه تو مدتی که استفاده میکنی موهات ریزشش کاملا قطع میشه منم چون اعتمادی ندارم به حرف این دکترا اصن قرصو نگرفتم راستیتش میترسم چونکه با قطع یه تونیک اینجوری موهام میریزه چه برسه به قرص
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
بدون اینکه بفهمه مشکلم واقعا چیه برداشته این قرصو نوشته با یه عالمه قرص آهن میگم بابا من کم خون نیستم کلی قرص آهن میخوردم اصن فرقی نمیکرد میگه ما بهتر میدونیم یا شماها..
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]