2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
.درمان ریزش مو :
مخلوطی از کوبیده سیاه دانه را که عصاره ی تره تیزک (شاهی )بدان اضافه شده با یک قاشق مرباخوری سرکه ویک فنجان روغن زیتون ، خوب مخلوط کرده و به عنوان یک تونیک (تقویت کننده موی سر )می توان آن را مورد استفاده قرار داد این تونیک را می توان به مدت یازده روز در آغاز شب بر سر مالید ، وپس از سه ساعت باآب گرم وشامپوی مناسب شست وشو داد .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درمان کچلی وگری وبیماری های پوست سر :
یک قاشق سوپ خوری سیاه دانه را که خوب آسیاب و پودر نموده اید با یک قاشق چایخوری از عصاره ی سیر (سیر له شده عصاره آن بدست می آید )با یک فنجان سرکه رقیق ،کاملاً مخلوط کنید مرهمی بدست می آید پماد مانند کهمی توان آن را به قسمتهایی از سر که مبتلا به گری وکچلی شده است مالیده وپس از سه ساعت مرهم را برداشته وبا روغن سیاه دانه چرب نموده واین روغن را تاروز بعد بر روی آن قسمت از پوست سر باقی گذاشت واین درمان را ادامه داده تا بهبودی حاصل شود .
رفع ریزش مو و درمان تاسی با سیاه دانه:
چنانچه موم عسل را گداخته و با روغن گل سرخ و کمی حنا خمیر کرده و مقداری پودر سوخته ی سیاه دانه را به آن بیفزایید و بر سر ببندید مانع ریختن موی سر شده و در صورت مصرف مداوم موجب رویاندن موی می شود
سلام بچه ها من روغن سیاه دونه خریدم ....حالا چطوری بزنمش
شبا؟تا صبح؟
بعد هرروز باید موهامو بشورم که
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
ماهرخ جون من ترکیب این روغنا رو غ مستقیم گرم میگنم و دو الی سه ساعت قبل از حموم میزنم به سرم.البته تا بحال یکبار زدم.خوردن عرق رازیانه رو هم شروع کردم.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
امروز دوباره رفتم پیش این عطاری جدیدمون

گفتم که عنبیه شناسی هم بلده

نگاه کرد به چشمام هر چی مرض بود ریخ بیرون

مشکل روده داری با یبوست(دارم)

مشکل زنانگی داری(تنبلی تخمدان دارم)

مشکل عصبی داری(استرسی و اضطرابیم)

یه التهاب هم تو بدنت داری(عفونت ادرای گرفتم)

خلاصه گف بهت دارو می دم گیاهیه دم کن بخور

من نگرفتم از بس از این دم کرده ها تو کابینتم دارم

کنار مغازه اش یه اقایی هس همیشه زاغ سیاه منو چوب می زنه

با این عطارمون دوست شده

منم ترسیدم بگم همه این مشکلا رو دارم گفتم بعد می رن پیش هم هر چی هست به هم می گن

حالا نمی دونم تا چه حد حرفاش درس بود

برا کلسترولمم

عرق کنگرو کیالک داد گف قاطی کن روزی سه بار بخور (قابل توجه لیا جونم)

دیگه همین دیگه

مرسی فاطی جون.
فعلا با ورزش پیش میرم.میترسم با این عرقیجات ریزشم بیشتر از این بشه....الان منتظرم بعد از قطع قرص جلوگیریم بدنم برگرده به حالت قبل.
وای لیا جونم منم ترسیدم

من قرص مخمر تی ان تی رو پیدا نکردم

از یه داروخونه قرص عصاره مخمر ایستوس ایرانی رو گرفتم 90 تایی 14500

از یه داروخونه قرص مخمر top levure گرفتم فرانسوی 30 تایی 15000 تومن
فاطی جون....دستور العمل وزارت بهداشت در مورد کلیه زنانی که از قرصهای جلوگیری از بارداری استفاده میکنن :

هر ساله باید : کلسترول....تری گلیسیرید....انزیمهای کبدی SGPT SGOT... چک بشه...

علاوه بر اینها باید فشار خون...وزن.....هم هست...

انجام سالانه اسمیر و سونوگرافی از بافت پستان هم خیلی مهمه.....
مصرف بیش از 5 سال قرصهای جلوگیری ریت سرطان سینه رو میبره بالا...

البته مصرف همین قرصها هم ریت سرطان تخمدان ( کشنده ترین سرطان در زنان) رو تا 50 درصد کاهش میده.
2810