2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
سلام خوب شد اومدی عزیزم..... از اردیبهشت قطع کردم ....الان ریزش دارم اما فکر نمیکنم ربطی به قرص ضد بارداری داشته باشه....چون ریزشم حدودا یکماهه که شروع شده ....خودم حدس میزنم بخاطر مصرف بیش از حد کاسنی بوده ....

عسلو جون شما محلول رینفولتیل میزدی؟ راضی بودی؟
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من یه چند ماه رینفولتبل زدم راضی بودم ولی متاسفانه پوست سر من خیلی حساسه شروع کرد به سوزش منم مجبور شدم قطع کردم..ریزش موهاتم احتمال مبدم به خاطره قطع قرص جلوگیریت باشه چون منم قطع کردم ریزش گرفتم الان دوباره دارم میخورم.
این نیز بگذرد ..
سلام بچه ها
چرا پس هیشکی جواب منو نداد....

اهای ایها الناس
من دنبال یه دکتر طب سنتی برا حجامت هستم روازده و خدادای و عزیز خانی رو هم نمیخام سرشون شلوغه غیر از اینا سراغ ندارین؟
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)
در مورد ریزش موی من که هورمونی بود عرق و دونه رازیانه معجزه کرد
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)
2810