2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
بچه‏ ‏ها‏ ‏هم‏ ‏اکنون‏ ‏نیازمند‏ ‏مشاوره‏ ‏سبزتان‏ ‏هستم
من‏ ‏از‏ ‏دهم‏ ‏مخمر‏ ‏جو‏ ‏میخورم‏ ‏راستش‏ ‏متوجه‏ ‏تغییر‏ ‏نشدم‏ ‏شاید‏ ‏زود‏ ‏هنوز‏ ‏ولی‏ ‏میخواستم‏ ‏سه‏ ‏ماه‏ ‏ادامه‏ ‏ش‏ ‏بدم
حالا‏ ‏نمیدونم‏ ‏سه‏ ‏ماه‏ ‏ب‏ ‏کمپلکس‏ ‏بخورم؟؟؟
یا‏ ‏سه‏ ‏ماه‏ ‏ریجن‏ ‏دایت؟؟؟؟؟
یا‏ ‏سه‏ ‏ماه‏ ‏همین‏ ‏مخمر؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم‏ ‏همینو‏ ‏میگه‏ ‏کی‏ ‏بشه‏ ‏این‏ ‏موها‏ ‏ضخیم‏ ‏بشن
خیلی‏ ‏وقته‏ ‏حنا‏ ‏نزدم‏ ‏تموم‏ ‏کردم‏ ‏یادم‏ ‏میره‏ ‏بخرم.
میخوام‏ ‏اسپرک‏ ‏بگیرم‏ ‏موهامو‏ ‏روشن‏ ‏کنم.اینجوری‏ ‏کمتر‏ ‏پیداست‏ ‏چ‏ ‏خبره.نظرت‏ ‏چیه؟؟؟؟
من‏ ‏خودم‏ ‏بابونه‏ ‏زدم‏ ‏قبلا‏.کم‏ ‏کم‏ ‏لایه‏ ‏لایه‏ ‏موها‏ ‏رو‏ ‏روشن‏ ‏میکنه.ی‏ ‏نوع‏ ‏اسپرک‏ ‏هست‏ ‏مخصوص‏ ‏رنگ‏ ‏مو.میگن‏ ‏خیلی‏ ‏تاثیر‏ ‏داره.نمیدونم‏ ‏مشکیشون‏ ‏کنم‏ ‏یا‏ ‏روشن.یکی‏ ‏میگن‏ ‏مشکی‏ ‏بشن‏ ‏بهتره‏ ‏یکی‏ ‏میگه‏ ‏روشن‏ ‏کن‏ ‏کمتر‏ ‏کم‏ ‏مویی‏ ‏جلوه‏ ‏میکنه.موندم‏ ‏توش‏ ‏واقعا

آیلین‏ ‏حنا‏ ‏مشکی‏ ‏بگیر‏ ‏من‏ ‏رنگ‏ ‏کردم‏ ‏همون‏ ‏موقعه‏ ‏رنگ‏ ‏گرفت‏ ‏فوری.هر‏ ‏چقد‏ ‏بیشتر‏ ‏بذاری‏ ‏پر‏ ‏رنگتر‏ ‏در‏ ‏میاد.من‏ ‏کلاغی‏ ‏کلاغیشون‏ ‏کردم‏ ‏کلی‏ ‏عوض‏ ‏شدم.....
من‏ ‏خودم‏ ‏بابونه‏ ‏زدم‏ ‏قبلا‏.کم‏ ‏کم‏ ‏لایه‏ ‏لایه‏ ‏موها‏ ‏رو‏ ‏روشن‏ ‏میکنه.ی‏ ‏نوع‏ ‏اسپرک‏ ‏هست‏ ‏مخصوص‏ ‏رنگ‏ ‏مو.میگن‏ ‏خیلی‏ ‏تاثیر‏ ‏داره.نمیدونم‏ ‏مشکیشون‏ ‏کنم‏ ‏یا‏ ‏روشن.یکی‏ ‏میگن‏ ‏مشکی‏ ‏بشن‏ ‏بهتره‏ ‏یکی‏ ‏میگه‏ ‏روشن‏ ‏کن‏ ‏کمتر‏ ‏کم‏ ‏مویی‏ ‏جلوه‏ ‏میکنه.موندم‏ ‏توش‏ ‏واقعا

آیلین‏ ‏حنا‏ ‏مشکی‏ ‏بگیر‏ ‏من‏ ‏رنگ‏ ‏کردم‏ ‏همون‏ ‏موقعه‏ ‏رنگ‏ ‏گرفت‏ ‏فوری.هر‏ ‏چقد‏ ‏بیشتر‏ ‏بذاری‏ ‏پر‏ ‏رنگتر‏ ‏در‏ ‏میاد.من‏ ‏کلاغی‏ ‏کلاغیشون‏ ‏کردم‏ ‏کلی‏ ‏عوض‏ ‏شدم.....
نه‏ ‏من‏ ‏از‏ ‏داروخون‏ه ‏گیاهی‏ ‏گرفتم.مو‏ ‏رو‏ ‏هم‏ ‏ضخامت‏ ‏میده.شیدا‏ ‏ماهی‏ ‏یک‏ ‏بار‏ ‏میزد.وسمه‏ ‏و‏ ‏....‏ ‏توشه.منم‏ ‏وقتی‏ ‏دیدم‏ ‏ارزونه‏ ‏ترسیدم‏ ‏گفتم‏ ‏ریزش‏ ‏میاره‏ ‏ولی‏ ‏بعد‏ ‏استفاده‏ ‏دیدم‏ ‏نه‏ ‏تنها‏ ‏نریخت‏ ‏بلکه‏ ‏ی‏ ‏ضخامت‏ ‏ب‏ ‏موهام‏ ‏داد
سلام‏ ‏آناهید‏ ‏جون
یادم‏ ‏نیست‏ ‏اسمش‏ ‏چی‏ ‏بود‏ ‏فکر‏ ‏میکنم‏ ‏دلاویز‏ ‏بود.فردا‏ ‏میرم‏ ‏میخرم.قبلا‏ ‏رنگهای‏ ‏دیگه‏ ‏هم‏ ‏داشت.زیتونی.طلایی.مشکی
خدا‏ ‏کنه‏ ‏طلایی‏ ‏داشته‏ ‏باشه
2810