|
مشاهده متن کامل بحث +
1680252 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فاطی جون کنار موبایل و تو یخچال نباید باشه اگر عطاری مطمئن بشناسی به نظرم دست ساز بهتره از کارخونه ای البته من سیاه دانه تقدیس گرفتم خیلی خوبه هرشب میزنم به سرم
ههههههههههههه کامرون جون من موهام زود چرب میشه ولی خیلی هم زود یخ میکنه شبا حتما باید یه چیزی بندازم روی سرم تا گرم بشه بتونم بخوابم :)))))) من به آدمیزاد نرفتم اصلا
به اینستاگرامم سر بزنید خیلی چیزای خوشگلی واسه نینی هاتون و تزیین سیسمونیشون هست
Http://instagram.com/beautybabyroom
الهام جون من هورمون DHEA خیلی بالا بود واسه همین دکتر گفت باید طولانی مصرف کنی این هورمون الان اومده پائین شاید اگر مصرف نکرده بودم الان همین مقدار کم مو هم نداشتم چون اینجا زیاد میبینم دوستانی که اصلا دارو مصرف نکردن و موهاشون از من خیلی کمتره