|
مشاهده متن کامل بحث +
1680273 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
سلام دوستا روز بخیر احتیاج فوری به راهنماییتون دارم اگه اطلاعاتی دارین تو این زمینه...دو ماه پیش که پیش متخصص مو رفتم بهم اسپیرونولاکتون داد ریزششمم ارثیه امروز متخصص زنان گفت که همراهش قرص ضد بارداری روکین رو مصرف کنم که خودش کمک کننده هم هست .کسی تاحالا این داروهارو مصرف کرده عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فقط یه بار بابونه زدم آفت رو یه سالی هست زیاد میزنم فقط شهریور و اوایل مهر نزدم که خیلی خوشحال بودم فکرکنم اثر خاکشیر بود به نظرم کبدم گرمه اینطوری میشه این بار برم دکتر بهش این رو میگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان گلم وااای چه حس خوبیه دوستای گلم به یادم هستن فاطی جون و نسیم جون خوبین؟ من امروز حالم خوبه چون از دیروز که کرچک و شیرین بیان زدم موهام حالشون بهتره
کامرون جون واقعا انگار یه کاری کرد واسه این موهای بی جنبه من من از عطاری پودرشو گرفته بودم ولی استفاده نکردم دیروز گفتم شاید اینی که اصلا استفاده نکردم به یه دردی بخوره ظاهرا خوب بود
الهام جون اسپیرونولاکتون واسه تنظیم هورمونهات هست و اون یکی قرصه واسه اینه که پریودت که در اثر مصرف اسپیرو نامنظم شده رو منظم کنه