2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680942 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من 5ساله ریزش دارم همیشه هم در حال درمان بودم آلپسین فولیکا ماینوکسیدیل اکوفن سیستین و انواع داروهای دیگه که الان اسماشونو یادم نیست امتحان کردم با قیمتایی که الان بهش فکر میکنم اگه پولشو جمع کرده بودم باهاش میشد یه ماشین بخرمآخرین سری دکتر بهم اسپیرونولاکتون یه داروی دست ساز و شامپو دکترون داد و گفت که نمیشه کاریش کرد خیلی ام شیک و مجلسیآز هم دادم همه چی تنظیمه نه کم نه زیاد

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!
سلام
الهام 63 تست مزاج شناسی رو اول بده
ببین مزاج فعلیت چیه؟
تا میتونی از داروهای شیمیایی و هورمونی و ماینوکسیدیل دوری کن
اینها رو اگر مصرف کنی و اگر برات جواب بده باید تا آخر عمر استفاده کنی
و چون برا ما خانمها چنین چیزی مقدور نیست (ازدواج و بچه دار شدن و...) اصلا سمتشون نرو
و در اولین فرصت بذارشون کنار
مطمئن باش بعدا پشیمون نمیشی
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
الهام جون
مشکل این مدل ریزش اینه که مقطعی خوب میشه و باز دوباره میریزه!
من دارم تجربش میکنم
آخرین آزمایشی که دادم هورمونهام تقریبا تنظیم شدن
ولی باز ریزش دارم
مخصوصا الان که داروهامو گذاشتم کنار
چون با وجود مصرفشون ریزش داشتم
اگر سوالی از شیدا جون داری میتونی تو این تاپیک بپرسی ازش
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=522490&PostID=23322743#23322743