2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680637 بازدید | 28507 پست
الان با طب سنتی دارن سرطان و ام اس رو درمان میکنن
دیگه ریزش مو که براشون چیزی نیست
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
زهرا‏ ‏برو‏ ‏آرایشگاه‏ ‏ی‏ ‏کلاه‏ ‏گیس‏ ‏شیک‏ ‏کرایه‏ ‏کن‏ ‏بیا‏ ‏خونه‏ ‏خودت‏ ‏قشنگ‏ ‏بذار‏ ‏تو‏ ‏سرت.من‏ ‏ک‏ ‏خودم‏ ‏همیشه‏ ‏میرم‏ ‏از‏ ‏دوس‏تای‏ ‏مامانم‏ ‏ک‏ ‏آرایشگاه‏ ‏دارن‏ ‏میگیرم‏.بش‏ ‏نفکر‏ ‏عزیزم.تو‏ ‏در‏ ‏آینده‏ ‏نزدیک‏ ‏موهات‏ ‏عالی‏ ‏میشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پگاه بابا تو که خیلی باحالی من پودر شدشو دارم تنبلیم میاد درست کنم
هی سر خودمو شیره میمالم که باید برم کوبیدشو بگیرم ولی فرقی نداره
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم
الهام و آتاتا برید سایت
http://www.tabaye.ir/
آزمونش رو بدید مزاجت فعلیتون رو بهتون میگه
خیلی هم دقیق میگه
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
وای اناهید.خرداد واسه جشن دخترخواهرم رفتم.انقدر سنگین بوووووود.انقدر گیر باین سرم بوووووووود.موقع درآوردنشون کلی مو کنده شد

ولش کن.هرچی میخان بگن.خودمو اذیت کنم واس کی؟نمیرم

تازه.هفته پیش این دخترخاله بوووووووووووووق من.یه سری از این مو متری ها آورده میگه ببین اینا هموناس ک زده بودی
منم گفتم.من از اینا نزدم
چرا‏ ‏رازیانه‏ ‏اضافه‏ ‏کنم؟؟؟؟
قبل‏ ‏از‏ ‏تو‏ ‏سایت‏ ‏دکتر‏ ‏خیراندیش‏ ‏سوال‏ ‏کردم‏ ‏گف‏ ‏مشکلی‏ ‏نیست‏ ‏رازیانه‏ ‏و‏ ‏انگبین‏ ‏بخورید‏ ‏ولی‏ ‏ن‏گفت‏ ‏قاطی‏ ‏کنید.من‏ ‏فکر‏ ‏کردم‏ ‏جدا‏ ‏جداست.
چ‏ ‏جالب‏ ‏بود‏ ‏حرفت.عزیزم‏ ‏خودتم‏ ‏میخوری؟؟؟؟
الهام جان شب اصلا سردی نخور
هم خوابت رو به هم میریزه هم مزاجت رو سردتر میکنه
چون شب و خواب طبیعت هر دوشون سرده