2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680528 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آیلین‏ ‏من‏ ‏ک‏ ‏چهار‏ ‏روز‏ ‏مخمر‏ ‏میخورم‏ ‏اشتهام‏ ‏تغییری‏ ‏نکرده‏ ‏خداروشکررررررر.امروز‏ ‏صبح‏ ‏صبحونه‏ ‏نخوردم‏ ‏رفتم‏ ‏دانشگاه‏ ‏تا‏ ‏هشت‏ ‏شب‏ ‏ی‏ ‏ذره‏ ‏حس‏ ‏گرسنگی‏ ‏داشتم‏ ‏نه‏ ‏شدید.
امتحان‏ ‏کن‏ ‏اگه‏ ‏دیدی‏ ‏داره‏ ‏رو‏ ‏اشتهات‏ ‏تاثیر‏ ‏میذاره‏ ‏نخور‏ ‏دیگه....
نمیدونم مال من کجایی بود
دکترم توی نسخه مینوشت داروخونه هم به تعداد نسخه میریخت توی پاکت
ولی فکرکنم خارجی بود
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
ی‏ ‏تجربه‏ ‏جدید‏ ‏ک‏ ‏فکر‏ ‏کنم‏ ‏بیشتر‏ ‏ب‏ ‏کار‏ ‏کله‏ ‏خنکا‏ ‏بخوره.من‏ ‏بعد‏ ‏زدن‏ ‏روغنها‏ ‏و‏ ‏حسابی‏ ‏ماساژ‏ ‏دادن‏ ‏تا‏ ‏داغ‏ ‏داغ‏ ‏بشه‏ ‏سرم.کلاه‏ ‏حموم‏ ‏میذارم‏ ‏و‏ ‏از‏ ‏تخت‏ ‏کلمو‏ ‏آویزون‏ ‏میکنم‏ ‏تا‏ ‏دویست‏ ‏میشمارم‏ ‏یا‏ ‏دو‏ ‏تا‏ ‏صدتایی.بعد‏ ‏معده‏ ‏مو‏ ‏گرم‏ ‏میکنم‏ ‏با‏ ‏خوردن‏ ‏ی‏ ‏چیز‏ ‏طبع‏ ‏گرم.بعد‏ ‏ی‏ ‏‏ ‏مدت‏ ‏ک‏ ‏گذاشت‏ ‏ی‏ ‏مشت‏ ‏تخم‏ ‏کدو‏ ‏میخورم.سکنجبینم‏ ‏چهار‏ ‏شبه‏ ‏میخورم.حس‏ ‏جدیدی‏ ‏پیدا‏ ‏کردم.مخمرم‏ ‏میخورمممممم.حس‏ ‏میکنم‏ ‏موهام‏ ‏سه‏ ‏ماه‏ ‏دیگه‏ ‏سفیدیش‏ ‏برا‏ ‏همیشه‏ ‏میره.دعا‏ ‏کنید‏ ‏برا
ژینا‏ ‏من‏ ‏بدون‏ ‏نسخه‏ ‏گرفتم‏ ‏و‏ ‏فرانسوی‏ ‏بود
آیلین‏ ‏جون‏ ‏امروز‏ ‏انقد‏ ‏خندیدم‏ ‏ک‏ ‏حس‏ ‏کردم‏ ‏تمام‏ ‏تابستون‏ ‏دهنمو‏ ‏بسته‏ ‏بودن‏ ‏و‏ ‏غم‏ ‏باد‏ ‏داشتم.
من‏ ‏موهام‏ ‏خوب‏ ‏نیستن‏ ‏ولی‏ ‏گاهی‏ ‏بهتر‏ ‏میشه‏ ‏نمیدونم‏ ‏بخدا.شاید‏ ‏توهم‏ ‏میزنم.ایشالا‏ ‏ک‏ ‏این‏ ‏روزا‏ ‏رو‏ ‏زود‏ ‏بگذرونی‏ ‏عززززززیز‏ ‏دلم.این‏ ‏همو‏ ‏بهترین‏ ‏و‏ ‏آخرین‏ ‏کاریه‏ ‏ک‏ ‏برا‏ ‏موهات‏ ‏انجام‏ ‏میدی‏ ‏چون‏ ‏داری‏ ‏ریشه‏ ‏شو‏ ‏از‏ ‏بین‏ ‏میبری‏ ‏اصلا‏ ‏غصه‏ ‏نخور
آیلین‏ ‏امروز‏ ‏همش‏ ‏چشمم‏ ‏تو‏ ‏سر‏ ‏این‏ ‏دخترا‏ ‏بودددددد.خخخخخخ.با‏ ‏اینکه‏ ‏ب‏ ‏موهام‏ ‏زیاد‏ ‏فکر‏ ‏نمیکردم‏ ‏ولی‏ ‏عادتم‏ ‏شده‏ ‏ب‏ ‏مو‏های‏ ‏عالم‏ ‏توجه‏ ‏کنم.....
مرسی‏ ‏عزیزم.تو‏ ‏رو‏ ‏خدا‏ ‏دعا‏ ‏کنید‏ ‏ک‏ ‏جلو‏ ‏این‏ ‏دخترا‏ ‏ضایع‏ ‏نشم‏ ‏و‏ ‏کچلیم‏ ‏هویدا‏ ‏بشه.
ب‏ ‏دوستام‏ ‏گفتم‏ ‏مشکل‏ ‏هورمونی‏ ‏و‏ ‏عصبی‏ ‏داشتم‏ ‏موهام‏ ‏ریختن‏ ‏حالا‏ ‏دارن‏ ‏در‏ ‏میان.بم‏ ‏گفتن‏ ‏آره‏ ‏معلومه‏ ‏قیافتم‏ ‏عوض‏ ‏شده....ایشالا‏ ‏تا‏ ‏دوماه‏ ‏دیگه‏ ‏خوب‏ ‏میشی.