2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680520 بازدید | 28507 پست
خانوم گلا.سلام
برنامه ویتامین3 توشبکه3دیدین تا حالا
یه مهمونه متخصصه نمیدونم چی چی داشتن.ک مجریه بهش میگف متخصص مو بهش گفته ب6بخوره.روزی یکی نه وا.روزی 2تا خیلی تاکید میکرد.روزی2تا.یکی صب یکی شب.
تازه درمورد اسپری ب6 هم حرف زد.ک رفتم سرچش کنم.ک با نی نی آشنا شدم

شما تابحال اسپری ب6 دیدین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام
برا مشکی کردن موهای سفید به صورت دایمی
توی طب سنتی میگن هلیله سیاه بخورید (حداقل یه سال این رو یه دکتر توی تلویزیون هم گفت)
توی یه تاپیک دیدم یکی از کاربرها بعد سه ماه رگه های مشکی توی موهای سفیدش دیده
اگر دوستان موهای سفید دارن از هلیله سیاه استفاده کنن نتیجه ش رو به ماهم بگن
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
خانمها اصولا سردمزاجن
طبیعت صبح سرده پس خوردن هلیله سیاه در صبح مشکلی ایجاد نمیکنه
مقدار مصرفی هم کمه
در ضمن میشه در کنارش یه خنکی خورد (البته برا گرم مزاجها)
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
سلام
ژیناز‏ ‏جون‏ ‏ولااااااا‏ ‏من‏ ‏ک‏ ‏حال‏ ‏خودمو‏ ‏موهام‏ ‏خیلی‏ ‏خوبه‏ ‏با‏ ‏خوردن‏ ‏مخمر‏ ‏و‏ ‏سکنجبین‏ ‏و‏ ‏دم‏ ‏کرده‏ ‏گلپر‏‏(‏عاااااااشقتم‏ ‏آناهید‏)‏.
میخوام‏ ‏عرق‏ ‏آهنم‏ ‏بخرم‏ ‏و‏ ‏بذارم‏ ‏تو‏ ‏برنامه‏ ‏م.امروز‏ ‏موهام‏ ‏تو‏ ‏دانشگاه‏ ‏خیلی‏ ‏خوب‏ ‏بودن.دعا‏ ‏کنید‏ ‏واسه‏ ‏تربیت‏ ‏بدنی‏ ‏ک‏ ‏فردا‏ ‏دارمم‏ ‏خوب‏ ‏وایسن.

من‏ ‏خرگوشک‏ ‏واسه‏ ‏موهام‏ ‏میزنم‏ ‏خیلی‏ ‏عالیه‏ ‏ولی‏ ‏ب‏ ‏ابرو‏ ‏نزدم‏ ‏تاحالا.ب‏ ‏ابرهام‏ ‏رزماری.کرچک‏ ‏و‏ ‏ترکیبی‏ ‏میزنم‏ ‏اگه‏ ‏هم‏ ‏حال‏ ‏داشته‏ ‏باشم‏ ‏ی‏ ‏ذره‏ ‏دارچین‏ ‏و‏ ‏آب‏ ‏درست‏ ‏میکنم‏ ‏میزنم‏ ‏ک‏ ‏زود‏ ‏در‏ ‏بیان.

پرنیان‏ ‏واس‏ ‏رشد‏ ‏مو‏ ‏تخم‏ ‏کدو‏ ‏خیلی‏ ‏توپه.من‏ ‏سه‏ ‏هفته‏ ‏هم‏ ‏نمیشه‏ ‏موهامو‏ ‏کوتاه‏ ‏کردم‏ ‏الان‏ ‏تو‏ ‏گردنمم‏ ‏و‏ ‏تو‏ ‏کش‏ ‏کوچیک‏ ‏میان‏ ‏و‏ ‏بعدش‏ ‏خیلی‏ ‏راحت‏ ‏کلیپس‏مو‏ ‏میزنم.امروز‏ ‏12ساعت‏ ‏تو‏ ‏سرم‏ ‏بود‏ ‏جم‏ ‏نخورد‏ ‏بخدا.....
بعدشم‏ ‏ب‏ ‏حرف‏ ‏ژیناز‏ ‏گوش‏ ‏کن‏ ‏و‏ ‏ویتامین‏ ‏ب‏ ‏بخور.اگه‏ ‏آهنتم‏ ‏ضعیف‏ ‏یا‏ ‏مثه‏ ‏من‏ ‏لب‏ ‏مرزه‏ ‏ک‏ ‏تازه‏ ‏فهمیدم‏ ‏و‏ ‏تو‏ ‏آزمایشات‏ ‏پرخون‏ ‏بودم‏ ‏هم‏ ‏یک‏ ‏ماه‏ ‏میخوام‏ ‏عرق‏ ‏آهن‏ ‏بخورم.لازم‏ ‏میدونی‏ ‏تو‏ ‏هم‏ ‏بخور