2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680444 بازدید | 28507 پست
سلام‏ ‏دوسی‏ ‏جونم‏ ‏خوبی؟؟؟من‏ ‏ک‏ ‏متنفرم‏ ‏از‏ ‏مجالس‏ ‏دیگه.ن‏ ‏تولد‏ ‏نه‏ ‏عروسی‏ ‏نه‏ ‏بزن‏ ‏و‏ ‏برقص‏ ‏خونوادگی‏ ‏ی‏ ‏ی‏ ‏ی.این‏ ‏موها‏ ‏منو‏ ‏منزوی‏ ‏کرده.
ژیناز‏ ‏ب‏ ‏نظرت‏ ‏ب‏ ‏کمپلکس‏ ‏بهتره‏ ‏یا‏ ‏مخمر؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم‏ ‏دوستای‏ ‏خودم‏ ‏۷۵_۸۰بودن‏ ‏ولی‏ ‏مث‏ ‏من‏ ‏نیست‏ ‏مدلشون.خیلی‏ ‏مرتب‏ ‏وامیستن.و‏‏ ‏خودشون‏ ‏باورشون‏ ‏نمیشه‏ ‏ک‏ ‏سینه‏ ‏های‏ ‏من‏ ‏از‏ ‏اونا‏ ‏کوچیک‏ ‏تره.گاهی‏ ‏حس‏ ‏میکنم‏ ‏میرن‏ ‏تو‏ ‏دهن‏ ‏مردم
ولی‏ ‏اگه‏ ‏قدم‏ ‏با‏ ‏این‏ ‏ورزشا‏ ‏و‏ ‏حجامت‏ ‏بلند‏ ‏شه‏ ‏سینه‏ ‏هام‏ ‏بیست‏ ‏بیست‏ ‏میشن.یعنی‏ ‏انداممم‏ ‏عالی‏ ‏میشه.

خداروشکر‏ ‏دوسی‏ ‏جونم.مال‏ ‏منم‏ ‏نازکن.مث‏ ‏موهای‏ ‏دیگمن.من‏ ‏ذاتا‏ ‏موهام‏ ‏نازکن....
ژیناز‏ ‏رو‏ ‏مخمر‏ ‏نوشته‏ ‏دو‏ ‏تا‏ ‏سه‏ ‏ماه‏ ‏مصرف‏ ‏بشه‏ ‏یک‏ ‏یا‏ ‏دوبار‏ ‏درسال.یعنی‏ ‏تاثیرش‏ ‏میمونه‏ ‏تو‏ ‏بدن؟؟؟؟ویتامین‏ ‏ب‏ ‏ک‏ ‏دفع‏ ‏میشه.اصلا‏ ‏نمیفهمم‏ ‏منظورشو
دوسی‏ ‏موقته‏ ‏تاثیرش؟؟؟موهاتو‏ ‏ضخیم‏ ‏کرد‏ ‏و‏ ‏پر؟؟؟