2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680424 بازدید | 28507 پست
آزمایشاتم همه خوبن
برا گرم شدنم یه سری دارو داد
گفت سودایی مزاجم باید گرم بشم

سرکه انگبین و عرق رازیانه
سیاه دانه و عسل
دمنوش اسطوخودوس+افتیمون
یه شربت دستساز در یه لیوان اب هویج
روزی 7 تا زیتون 7 تا انجیر 14 بادام درختی
روزی 100 تا ذکر
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
5 بار در هفته صبحانه ارده عسل
یه بار در هفته شام فسنجان بادام
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما که گفتی تست مزاج شناسی رو دادی گرم بودی
خوش به حالت
شبت بخیر عزیزم
سلام
من ناراحتم چون یه موجود بی أدب موهامو ریزوند
اههههههههههههههههههههههههههههه
أزش متنفرم
سدر أزلت بدم میاد
چرا سدر با موهام بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم دیگه نمیذارن با موهام دوست شه
به عوضش هر روز حنا رو مهمون موهام میکنم
بله
یکی گفته بود مامانشون میگه حنا موها رو میسوزونه
چه حرفا!!!!!!!!!!!!!!!
حالا اگه إصرار دارین که حنا رقیق شه با ماست و آب ماست خوب میشه
تو طب سنتی گفته والا
حالا خود دانید دیه
به أمید موهای پر وزیبا برا،ی همه
سکوت*
ودیگر هیچ نمی گویم*
این بزرگترین اعتراض دل من است
به تو*
سکوت را دوست دارم*
بخاطر ابهت بی پایانش
سلام
به‏ ‏به‏ ‏دوسی‏ ‏جونم
دوسی‏ ‏جونم‏ ‏باید‏ ‏مزاجمون‏ ‏درست‏ ‏کنیم‏ ‏ک‏ ‏دیگه‏ ‏ب‏ ‏چیزی‏ ‏حساس‏ ‏نباشه.من‏ ‏میخوام‏ ‏تا‏ ‏چهل‏ ‏شب‏ شربت‏ ‏‏سکنجبین‏ ‏بخورم.از‏ ‏دیشب‏ ‏شروع‏ ‏کردم.خیلی‏ ‏بدمزه‏ ‏بود‏ ‏مزه‏ ‏سرکه‏ ‏و‏ ‏شیرینی‏ ‏عسلش‏ ‏حال‏ ‏آدمو‏ ‏بهم‏ ‏میزد
ولی‏ ‏چاره‏ ‏ای‏ ‏نیست‏ ‏دیگه.....
من‏ ‏بعد‏ ‏سه‏‏ ‏ماه‏ ‏و‏ ‏دوازده‏ ‏روز‏ ‏ک‏ ‏از‏ ‏درمانم‏ ‏میگذره‏ ‏هنوز‏ ‏سرم‏ ‏خالیه.چون‏ ‏فقط‏ ‏موضعی‏ ‏کار‏ ‏کردم‏ ‏و‏ ‏هیچی‏ ‏نخوردم.خیلی‏ ‏پشیمونم‏ ‏الان.دانشگاهمم‏ ‏شروع‏ ‏شده‏ ‏صب‏ ‏تا‏ ‏شب‏ ‏کلاسم.دیگه‏ ‏وقت‏ ‏سرخاروندن‏ ‏ندارم.خیلی‏ ‏بده‏ ‏شرایطم.
دیروز‏ ‏رفته‏ ‏بودم‏ ‏داروخونه‏ ‏گیاهی‏ ‏ک‏ ‏سکنجبین‏ ‏بگیرم.گفت‏ ‏چشاتو‏ ‏بکش‏ ‏پایین‏ ‏نگام‏ ‏کرد‏ ‏خونت‏ ‏لب‏ ‏مرزه.گفتم‏ ‏من‏ ‏مشکل‏ ‏خونی‏ ‏ندارم‏ ‏گفت‏ ‏نداری‏ ‏لب‏ ‏مرزی.ی‏ ‏عطارم‏ ‏همینو‏ ‏بم‏ ‏گفت‏.گفت‏ ‏شیره‏ ‏انگور‏‏ ‏سیاه‏ ‏ببر‏ ‏یا‏ ‏عرق‏ ‏آهن.منم‏ ‏گفتم‏ ‏بذار‏ ‏خریدامو‏ ‏کنم‏ ‏دوباره‏ ‏برمیگردم‏ ‏دیه‏ ‏یادم‏ ‏رفت‏ ‏تا‏ ‏الان