2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680428 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوس جونا

پروانه بخدا من ب کمپلکس همین مارکو9000تومن خریدم.خودمم تعجب کردم

ژینا کجا میری حجامت؟تلفنشو واسم میذاری با آدرسش؟

من تو اصف چنتایی طب سنتی میشناسم.ولی بهشون اعتماد ندارم.مثلا از این سماواتیان تو پشت مطبخ اصن خوشم نیمیاد
چرم‏ ‏مانتوممممم‏ ‏با‏ ‏اتو‏ ‏بخار‏ ‏بلند‏ ‏شده.اشکم‏ ‏دراومده‏ ‏‏ ‏داشتم‏ ‏مرتب‏ ‏میکردم‏ش‏ ‏از‏ ‏پشت‏ ‏مانتو‏ ‏داشتم‏ ‏اتو‏ ‏میزدم.چیکار‏ ‏کنم‏ ‏حالا؟؟؟؟؟؟تو‏ ‏رو‏ ‏خدا‏ ‏ی‏ ‏راه‏ ‏حلی‏ ‏بدم‏ ‏نوارهای‏ ‏چرمش‏ ‏بلند‏ ‏شدن‏ ‏با‏ ‏ی‏ ‏ذره‏ ‏از‏ ‏دکمه‏ ‏ش‏ ‏ک‏ ‏چرم‏ ‏بود.تو‏ ‏رو‏ ‏خداااااااااااااا‏ ‏بگین‏ ‏چیکار‏ ‏کنم
سلام.آیلین‏ ‏جون‏ ‏رفتم‏ ‏خرازی‏ ‏داشت‏ ‏همونجوری.انققققققد‏ ‏خوشحال‏ ‏شدم‏ ‏ک‏ ‏از‏ ‏خرید‏ ‏مانتو‏ ‏دیروز‏ ‏نشده‏ ‏بودم.جلو‏ ‏فروشنده‏ ‏چنااااااااان‏ ‏ازش‏ ‏تشکر‏ ‏کردم‏ ‏باقی‏ ‏پولمو‏ ‏نگرفتم‏ ‏اومد‏ ‏دنبالم‏ ‏بهم‏ ‏داد

ژیناز‏ ‏مال‏ ‏من‏ ‏فرانسوی‏ه.دو‏ ‏روز‏ ‏دارم‏ ‏قبل‏ ‏ناهار‏ ‏میخورم‏ ‏ازش.خداروشکررررررر‏ ‏رو‏ ‏اشتهام‏ ‏تاثیری‏ ‏نداشته.

ژیناز‏ ‏جون‏ ‏من‏ ‏چرا‏ ‏من‏ ‏از‏ ‏بالا‏ ‏تنه‏ ‏لاغر‏ ‏نمیشم.بدن‏ ‏محکمی‏ ‏دارم‏ ‏با‏ ‏پوست‏ ‏سفت.شکمم‏‏ ‏زیاد‏ ‏بزرگ‏ ‏نیست‏ ‏ولی‏ ‏همون‏ ‏ی‏ ‏ذره‏ ‏هیچوقت‏ ‏آب‏ ‏نمیشه‏ ‏سینه‏ ‏هامم‏ ‏بزرگن‏.بنظرت‏ ‏ربطی‏ ‏ب‏ ‏طبعم‏ ‏داره؟؟؟؟؟تا‏ ‏حالا‏ ‏هیچکی‏ ‏مث‏ ‏خودم‏ ‏ندیدم‏ ‏تو‏ ‏فامیل.
اره ممکنه ربط داشته باشه

تو هر قسمتی سردی و تری باشه اون قسمت زوود چاق میشه و دیر لاغر

من برعکسم زوود بالاتنه ام لاغر میشه
چون داغم

تویه تاپیکی راجب قرص مخمر گفته بودن خیلی خوبه و چاق میکنه

امیدوار شدم یکم بخورم ببینم چاق میشم

پگاه اسم قرصت چیه؟؟ مارکش ؟؟

انکلیسی شو گفت 30 تومن