2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679878 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا‏ ‏پشیمونی‏ ‏نداره‏ ‏آیلین.این‏ ‏قرصا‏ ‏زندگی‏ ‏آدمو‏ ‏بهم‏ ‏میریزن.برای‏ ‏اینکه‏ ‏ب‏ ‏ی‏ ‏هدف‏ ‏همیشگی‏ ‏برسی‏ ‏باید‏ ‏وابستگیتو‏ ‏ب‏ ‏داروها‏ ‏کنار‏ ‏بذاری‏ ‏تا‏ ‏کارهایی‏ ‏ک‏ ‏میکنی‏ ‏برای‏ ‏موهات‏ ‏ابدی‏ ‏باشه‏.من‏ ‏مطمئنم‏ ‏ک‏ ‏میتونی‏ ‏خودتو‏ ‏برای‏ ‏همیشه‏ ‏از‏ ‏این‏ ‏ماسکا‏ ‏و‏ ‏قرصا‏ ‏رها‏ ‏کنی
2805
عزیزم‏ ‏ب‏ ‏مقداری‏ ‏ک‏ ‏دوس‏ ‏داری‏ ‏روغن‏ ‏زیتون‏ ‏داغ‏ ‏کن‏ ‏ننوشته‏ ‏بود‏ ‏چقد‏ ‏من‏ ‏درحد‏ ‏روغن‏ ‏واسه‏ ‏ی‏ ‏تخم‏ ‏مرغ‏ ‏میذارم‏ ‏بعد‏ ‏یک‏ ‏ق‏ ‏م‏ ‏دارچین‏ ‏و‏ ‏دو‏ ‏قاشق‏‏ ‏غذاخوری ‏عسل.
اگه‏ ‏بخوای‏ ‏سبوس‏ ‏و‏ ‏جونه‏ ‏بذاری‏ ‏روغنشو‏ ‏زیاد‏ ‏کن....
من‏ ‏ک‏ ‏خودم‏ ‏ماهیتابه‏ ‏رو‏ ‏بالای‏ ‏شعله‏ ‏میگیرم‏ ‏زود‏ ‏گرم‏ ‏میشه‏ ‏
نیم‏ ‏ساعت‏‏ ‏کافیه‏ ‏ولی‏ ‏من‏ ‏یک‏ ‏تا‏ ‏دو‏ ‏ساعتم‏ ‏گذاشتمش
سلام.....

اره پگاه جون .....من تو بارداری قبلی م تمام مو ریزه هام ریخت اما اصلاااااااااا ریزش مو نداشتم....شاید بزور بعد از هر حمام 5-6 تا میشد....اما بعد از 4 ماه که از زایمانم گذشت حساااااااااابی جبران کرد....

من در حال حاضر محلول پروژست نلا رو میزنم....اصلاااااا بو نداره....خوبیش اینه که الکل هم نداره....حاوی ساوپالماتو و گزنه ست....
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
2810