2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680315 بازدید | 28507 پست
باید‏ ‏بهشون‏ ‏برسیم‏ ‏مجبوریم‏ ‏خیلی‏ ‏بدم‏ ‏میاد‏ ‏از‏ ‏وضعیت.الان‏ ‏سرم‏ ‏چربه‏ ‏چربه.حال‏ ‏ندارم‏ ‏برم‏ ‏روغن‏ ‏امروز‏ ‏رو‏ ‏بزنم‏ ‏دیروزم‏ ‏نزدم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم موهام چربه
وقتی اومدم اینجا.گفتم همه اون چیزایی که گفتنو امتحان میکنم.
اول از روغنا شروع کردم اما اصن نساخت خیلی ریزش داشتم با روغنا
اونا رو نزدم .
اینهمه به موهامون میرسیم خوب نمیشه اما فقط یکی دو روز نرسیم میریزه خیلی

من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
آیلین‏ ‏کافی‏ ‏آدم‏ ‏کمی‏ ‏درک‏ ‏داشته‏ ‏باشه‏ ‏همه‏ ‏مشکل‏ ‏دارن‏ ‏هیچکس‏ ‏کافی‏ ‏نیست‏ ‏یکی‏ ‏از‏ ‏اقوام‏ ‏میخواد‏ ‏دهنشو‏ ‏کوچیک‏ ‏کنه‏ ‏دماغشو‏ ‏عمل‏ ‏و‏ ‏خالشو‏ ‏از‏ ‏تو‏ ‏صورتش‏ ‏برداره‏ ‏بایدم‏ ‏منافذ‏ ‏پوستش‏ ‏بسته‏ ‏بشن‏ ‏چنان‏ ‏با‏ ‏فیس‏ ‏و‏ ‏افاده‏ ‏میگه‏ ‏انگا‏ ‏داره‏ ‏از‏ ‏خوبیاش‏ ‏میگه‏ ‏ولی‏ ‏من‏ ‏فقط‏ ‏مشکل‏ ‏قد‏ ‏و‏ ‏مو‏ ‏دارم‏ ‏همه‏ ‏دم‏ ‏ب‏ ‏دقیقه‏ ‏میگن‏ ‏واااااای‏ ‏پگاه‏ ‏تو‏ ‏چرا‏ ‏اینجوری‏ ‏اگه‏ ‏من‏ ‏بودم‏ ‏چیکارو‏ ‏چیکار‏ ‏میکردم
دیشب یکی از فامیلامون میگف دخترهمسایشون موهاش خیلی کم شده بود
چن روز پیاز عنصل زده بود الان موهاش پرپشت شده خیلی

اما من میترسم بزنم
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
اسفناج‏ ‏و‏ ‏چغندر‏ ‏خوبن‏ ‏ولی‏ ‏ب‏ ‏تنهایی‏ ‏جذب‏ ‏بدن‏ ‏نمیشن‏ ‏من‏ ‏ی‏ ‏خرده‏ ‏تو‏ ‏آب‏ ‏کم‏ ‏میپزمشون‏ ‏بعد‏ ‏با‏ ‏هرچی‏ ‏ک‏ ‏دم‏ ‏دست‏ ‏بود‏ ‏خردشون‏ ‏میکنمو‏ ‏بسته‏ ‏بندی.میریزم‏ ‏تو‏ ‏ماست
آره پگاه جون اینو راس میگی
والا بخدا من وقتی ببینم یکی مشکل داره اصن هیچی نمیگم
با گفتن من بمن چیزی نمیرسه فقط دلشو میشکونم و ناراحتش میکنم
بخدا دیشب اونقد ناراحت شدم.اگه دس خودم بود نمیرفتم اما چون مامانم ناراحت میشد دیگه مجبوری رفتم
اصن فک نمیکنه خود طرف بحد کافی زجر میکشه نیازی نیس تو هی بگی و عذابش بدی
هیی..چی بگم واالا