2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680272 بازدید | 28507 پست
نانین هم میتونی بزنی کف سرت هم میتونی فقط به ساقه بزنی 30 دقیقه بزاز بعد بشور

البته اگه آملا خریدی به کف سرت بزن اگه یه مارک دیگه اس بزن به ساقه هات فقط..... مطمئنتره
با تو هوای زندگیم عطر آرامش یافته...این هوا اون هوای سابق نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازنین جون خدا پدرت بیامرزه عزیزم

منکه والا میرم بیرون زوم موی ملت میشم همچین خلواری مو دارن بیا و ببین بعد انقده افسرده میشم

میبینید این دخترا رو یه من از جلو میریزن یه من از بالا جمع میکنن یه من هم از پشت اونوقت ما.... در حصرت یه تار مو
باید ببینی بهت میسازه یا نه آره عطر تندی داره

والا من چندبار زدم به کف سرم احساس کردم باهاش ریزش دارم دیگه زدم به ساقه تو هم بزن امتحان کن به خیلی از بچه ها ساخته

امتحان کن
قرص ریجن رو حتما بخور از حموم اومدی یکم موهات نم هستن تونیک سینره بزن خیلی خوبه
حالشو داشتی حنا و قهوه آرد نخود مورد با دم کرده بابونه بزن
تو اینترنت بگرد از این جور چیزها بزن اینها هم خیلی خوبه موها تو دیدم احساس کردم موهای چرب داری
اگه حال نداشتی اینها رو بخری پودر گیاهی ان جی بخر ترکیب فکر کنم 21 گیاه اونو بزار دوساعت رو موهات بمونه بدک نیست
بلاخره هر روز رو موهات یه چیزی بزن
با چای سبزم ماساژ بده چربی رو میگیره
هر روز یه چیزی بزن بهتر میشی مال منکه بهتر شده مطن باش مال تو هم میشه
سلام من موهام ریزش انچنانی نداره ولی میخوام پرتر باشه میخوام از ماسکها وروغنهایی که استفاده کردید منم بزنم
ولی میخوام ابرو هام پربشه چی بزنم وبرای مژه هام یه راهکار بدید ممنون
کاش دنیا مثل یه عروسی شاد واسه همه ادما بود پراز خنده شادی و اخرش یه بدرقه شاد ورمانیک
سعی کنید مورد و سدر و نخود و زرده تخم مرغ رو بدون حنا بزنید بهتره . تجربه من ثابت کرد بدون حنا اثر گذاریش بهتره بعضی اوقات حنا قاطیش کنید نه همیشه
موفق باشید
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه
داروهای بی هوشی ریزش مو میارن .
مارپل هم بعد عمل بینی ریزش مو داشت و دکترش پیشنهاد حجامت بهش داد برای خارج شدن سم ها از بدن و بعد اون ریزشش خوب شد
من اسمها رو نمی خونم فقط متن کامنتها رو می خونم . نمی دونم یکی بود گفت عمل بینی کرد موهاش ریزش گرفته
منم تایید کردم داروی بیهوشی باعثه ریزش میشه. ریزش از عوارض داروی بی هوشیه