2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680233 بازدید | 28507 پست
پروانه جون باید ببینی دقیقا کدوم هورمونات نامنظمن..من آزمایش که دادم برای اولین بار اینقدر کامل بود..تا نرم دکتر نمیدونم دقیقا کدومش مشکل ساز تره..ممکنه ریزش من بیشتر به خاطر هورمون DHEA باشه و مال تو DHT..شاید این دو ریزشش متفاوت باشه نوعش..اینقدر این چیزها پیچیدست که خود دکترها نمیفهمن چه برسه به من و تو..فقط اینکه استرس تشدید میکنه اینو..اعصاب نباید درگیر باشه که همیشه هست..من بعد از فوت پدرم این بلاها سرم اومد و هنوز درگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هورمون وقتی نامنظمه فکر میکنم نوعش فرق نداره ..هر هورمونی که باشه ژن در اون دخیله..اینها رو باید از شیدا جون بپرسی..من هر چی میدونم از سرگذشت اون خوندم..من خودم و کم کم عادت دادم که هر روز صبح با قهوه شروع کنم..شاید این هورمون ها دلشون خواست منظم شدن..وسط روز هم چای سبز میخورم.
آیلین من پیش پروفسور یحیی دولتی رفتم دیگه اون مثلا ته دکتراست از سرم بیوپسی کرد بعد 4 تا دکتر ریختن سرم هی موهام بررسی میکردن

آخرم با اون دبدبه و کبکبشون بهم گفتن ما نمیدونیم مشکل موت چیه برو همیشه ماینوکسیدیل بزن

دکتر نیستن که آخه ........علتش نفهمیدن
با تو هوای زندگیم عطر آرامش یافته...این هوا اون هوای سابق نیست
نه فقط ماینوکسیدیل میخورم پریودم هم نامنظم نیست ....... دکترم بهم اسپرونولاکتون داد گفت بخور منم نگرفتم آخه یه بار خوردم به آمپول فشار رسیدم بعد اونم چند وقت پریودام نامنظم شد منم دیگه نخوردم
آره بابای مبارکم کچل تشریف دارن اما به جاش خانواده مامانم خرمنی هستن برای خودشون

ایلین آخه میگن ارث از خانواده مادری میرسه؟؟ برای من فک کنم مشکلم از بابامه نه؟؟؟
ارث از هر طرفی میتونه باشه..من مامانم کم مو هست بابا هم زیاد مو نداشت ولی کچل نداریم اصلا..دو تا برادرام موهاشون عالیه .مامانم میگه ریزش موهای تو از استرسه..اینقدر دکتر نرو من خودم درد تو رو میدونم..شایدم حرف درستی میزنه..من خیلی زود عصبی میشم از همه چی و همیشه واسه هر کاری اظطراب دارم .خب اینها همه بده دیگه..آره منم روگن..آلوپکسی از روگن به نظرم بهتره که اصلا گیر نمیاد..چقدر هم گرون شده!من 5 درصد
2810