2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680136 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

salam man chanta soal dashtam mamnon misham kasi rahnemayim kone
man eshtebahi 2 ta rogan karchak kharidam bad didam khorakian be nazareton mishe az in ham estefade kard ya hatman baiad geire khoraki bashe
va dar morede khardal man 2gashog chaie sabze asiab shodaro ba 1gashog khardal va ye zarde tokhmomorg rikhtam didam chon khoshke abe babone ham rikhtam vali mesle dostan montazer bodam atish begiram vali aslan nasokhtam be nazareton chera
روشنک جون من الان بسته سوم ریجن دایت میخورم....خیلی تاثیر مثبتی واسم داشته....حالا بعد از اتمام بسته چهارم للازمه بازم تقویتی بخورم؟
الان تازه ناخونام خوب شده...قبلا خیلی راحت مثل کاغذ تا میشد.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
لیا اگه بسته آخری هست که داری می خوری کم کم دوزشو کم کن ینی هفته اول یک روز درمیون هفته دوم دو روز درمیون بعد 3 روز درمیون ...تا تموم بشه
و جایگزینش می تونی B-complex یا مولتی ویتامینی که b داشته باشه کنی . حتی قرصای مخمر هم خوبن چون علاوه بر ویتامین های گروه b حاوی 16 تا اسید آمینه هست و پروتئین داره . منیزیم داره منگنز پتاسیم مس فسفر روی و آنتی اکسیدان و...
به نظرم یکی ازینا یا مولتی ویتامینی که اینا رو داشته باشه جایگزین کن کم کم
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه
خوب لیا خیلی خوبه مخمر بگیر بخور .قرصای مخمر به جز b12 باقیه ویتامین ب ها رو دارن . که تو b12 هم داری با فرگلوبین به بدنت می رسونی .
مامان باران
روغن کرچک های منم خوراکیه / کیمیاگر و جدیدا چون کمیاب شده فدک گرفتم .ایراد نداره خوراکی باشه

خردل هم حتما نمی سوزونه برای بعضی ها می سوزه برای من اصلا اتفاقی نیفتاد
2810