|
مشاهده متن کامل بحث +
1680246 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نمیدونم هر دوش رو با هم بزنه بده یا نه...ولی اگه من بودم یک هفته خردل میزدم یه هقته سیر و پیاز رو میزدم....میترسم هر دوش رو با هم بزنم ریشه موهام بسوزه
برنامه من منظمه...مثلا تو هفته 2 بار رو حتما ترکیبی میزنم...حالا اگه بتونم 3 بار هم میزنم....
حنا رو حتما دو هفته یه بار میزنم
سیر و پیاز رو حتما دو هفته یه بار میزنم خردل رو حتما یه هفته یه بار میزنم
آلورا رو حتما هفته ایی یه بار میزنم و...............
فقط روزهاش با هم فرق میکنه...به نسبت حوصله و وقتم روزهاش رو تعیین میکنم....مثلا امروز قرار بیرون داشتم...میدونستم صبح که میخوام برم بیرون باید اول یه دوش بگیرم..پس وقت واسه گذاشتن روغن نداشتم...دیشب آلورا زدم....تا صبح اول دوش بگیرم بعد به کارهام برسم... مثلا فردا جمعست و شوشو خونست...من نزدیکای ظهر یا عصر آملا میزنم یه ساعتی بمونه و بعد میشورم...
سلام بچه ها میشه جای اینکه حنا و بابونه سدر و......راقاطی کنم بذارم حنا و سدر خیس بخوره آبشو با آب بابونه و......قاطی کنم بصورت قطره بزنم به موهام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوام موهام رنگ حنا نگیره که اگه خواستم رنگ آرایشی بزنم بتونم