2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680254 بازدید | 28507 پست
سلاام

بچه ها به نظرتون اشکال نداره من نو هفته یه بار سیر و پیاز بزنم یه بار خردل آخه جفتش سرم میسوزونه ؟؟؟

البته هنوز خردل نذاشتم ولی فک کنم بسوزونه
با تو هوای زندگیم عطر آرامش یافته...این هوا اون هوای سابق نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم ببخشید که نگرانتون کردم و ممنون که به فکرم هستین.نتونستم پستا رو بخونم..حالم الان بهتره خدا رو شکر .فقط منو تو دعاهاتون یادتون نره که نگرانیم هم برطرف بشه.روشنک جون ممنون که برام نذر کردید.لطفت رو فراموش نمیکنم.ممنون از شیدا و آناهید و فاطی و سما ومهگل و
آزیتا و دیانا وخانومی و رزا و همه شما که الان اسمتون رو حضور ذهن ندارم .دوستتون دارم
رونیکاجون سلام امیدوارم که بهتر باشی دیشب سر سفره سحری که آخرین سحری بود برای همه بچه های تاپیک دعا کردم و مخصوصا برای شما رونیکاجون دعا کردم که خدا هرچه زودتر مشکل و ناراحتیتو برطرف کنه و باز بیای میون بچه های تاپیک که مطمئنم همه دلشون برات خیلی تنک شده. ما هم دوستت داریم.
سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد
چقدر دلم تنگ شده واسه رونیکا جون که آن باشه مثل همیشه و بیاد حرفهای قشنگ بزنه...

خدایاااااااااااا دعای من بنده حقیر رو گوش کن....رونیکا هر چه زودتر بیاد اینجا با شادی و خوشحالی

نانی 26 کی بید دوستان؟از بروبچ همین تاپیکه عایا؟

راستی دیشب با ماسک آلورا و عسل و جو خوابیدم....نصف شب دستم خورد به موهام وحشت کردم...عین چوب خشک شده بود
خلاصه شال خیلی نازک گذاشتم رو سرم نزدیکای صبح که شوشو منو دید وحشت نکنه...موهام با جو رنگش به سفید میزد و خشک رو به بالا

صبح شوشو بیدارم کرد نگران که چرا شال سرمه فکر کرد سرما خوردم

تا رفت بیرون منم بدو بدو رفتم تو حموم...شستمش...شستنش سخت نبود اصلا...فقط باید یکم اولش آب میگرفتم رو سرم که ماسکه نرم شه و خودش شسته شه....بعد یکم شامپو زدم ....
خیلی راضی ام...ماسکه هم به موهام حجم داده هم براق و ضخیمشون کرده..
تازه از همین ماسک دیشب به صورتم هم زدم...صبح ز پوستم خیلی راضی بودم...خییییلییییییییییی