2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680424 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها طی تجربه ی دو ساله من شما هر حرفی به شوهرت راجع به ظاهرت بزنی همون تو ذهنش میمونه،اگه بگی موهام ریزش داره اگه یه نخ مو ببینه میگه وای داری کچل میشی،اما بجاش بگو نگا کن موهام چه خوش حالت شدن ،فردا میاد میگه از کدوم شامپو زدی؟
اونلی جون تو فقط خونسرد باش،روحیتو قوی کن سریع خودتو نباز،همه چی درست میشه،بعدشم اگه موهامون عالی نیس بجاش مطمئنن چیزای خوبه دیگه داریم،مثلا یکی پوستش خوبه یکی هیکلش،پس فقط رو مو زوم نکن ولی سعی کن بهترش کنی
میگم من از مهر بیچاره ام برم دانشگاه کی به موهام برسم دلم میخواست مرخصی بگیرم به موهام برسم بعد که خوشجل شدم برم با خیال راحت
با تو هوای زندگیم عطر آرامش یافته...این هوا اون هوای سابق نیست
واقعا جمیع روزه خورا هستن اینجا

من که امسال به خاطر موهام نگرفتم پارسالم که مماغم عملیده بودم نگرفتم خدا دیگه باهام قهره میگه این دختره فقط فکر قر و فره
آره مهگل چه فکری....ریحان آخه از صبح این مقنعه رو سرمه تازه تا برسم بعداز ظهر میشه موهام چرب میشه میترسم چیزی بزنم بریزه آخه بدبختی که یکی دو تا نیست همین مقنعه منو بیچاره میکنه موهام میچسبه کف سرم