|
مشاهده متن کامل بحث +
1680203 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
آره انلی جان...کارنامه درخشان منه..... فعلا من شاگرد اولم به قول شیدی.. بچه ها شاگرد اول مبصر میشه ولی من بدبخت دربون کلاس هم نمیشم هیسسسسسسسسسسسسسس ساکت شلوغ نکنین...خانوم معلم گفت هر کی اذیت کرد موهاشو بکشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انلی جون من قهوه از عطاری میخریدم..ایندفه رفتم قهوه تموم کرده بود...از هایپر مارکت قهوه گرون خریدم...عمرا به سرم نمیزنم....اضافه های فنجونای قهوه ام رو جمع میکنم ،خشک میکنم...میزنم به سرم.. یه همچین عادم خسیسی هستم من
نه اونلی جان ریزشش فاحش میشه دیگه خودت میفهمی من چند روز قبل حنا گذاشتم توش جفت هم ریخته بودم اینقدر کم ریخت ذوق مرگ شدم 2 روز بعدش خردلو گذاشتم هم تو حموم زیاد ریخت هم بعدش یعنی فکر میکنم اثر جفت بود که رفته بود هر چی نریخته بود ریخت
من فقط نمیفهمم اینایی که میگن تو حموم 10 تا مو ریخت تو حموم چه جوری میشمورن. اب میریزی رو سر موها میافته میره تو سوراخ دیگه . از کف موم مو جمع میکنن عایا ؟!!!!