2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679766 بازدید | 28507 پست

سلام بچه ببخشید دیر وقت ولی الان وقت پیدا کردم من ریزش ارثی دارم و تقریبا جلو سرم خالی شده و نازک شده موهام جدیدا روغن فلفل قرمز شنیدم میگن خوب کسی بوده سالها ریزش داشته و قسمت جلو سرش خالی شده پراکنده اما درمان شده ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
جوشهای سرسفید زیرپوستی چی ؟ اونا رو چیکار کنیم من پوستم چربه روغن زیتون بزنم چرب تر میشه

عزیزم تجربه مو بت بگم . ترتینوئین زدم خوب شد چون پوستو لایه برداری و تمیز میکنه . با دوشب در هفته شروع کن بعدش کم کم هر شب بزن 

من الآن هزار و نهصد صفحه رو چجوری بخونم آخه   

کاش یکی خلاصه و مفید میگفت چی برا ریزش مو خوبه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
سلام بچه ببخشید دیر وقت ولی الان وقت پیدا کردم من ریزش ارثی دارم و تقریبا جلو سرم خالی شده و نازک شد ...

منم موهام جلو سرم خالی شده راهکاری پیدا کردین 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
روغن نارگیل طبعش گرمه مرضیه جان اره ربط داره شما اگه گرم باشید و بازم چیزای گرم بزنید به سرتون ریز ...

عزیزم لینک گروه تلگرامتونو میتونین بگین ممنون میشم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام به شما خانومای عزیز و مو قشنگ من 7 سال بودکه درگیر ریزش مو بودم ولی خب توی 2 3 سال اخیر دیگه فه ...

عزیزم موهای من مدل مردانه ای ریزش داره یعنی جلو و فرق سر تقریبا خالی شده راهکاری دارین کف سرم چربه کم کاری تیرویید دارم که با دارو کنترل کردم 

سلام من موهام بشدت نازک شده و جلوی سرم و فرق سرم و عقب سرم خالی شده و تقریبا داره کم کم خالی و خالی تر میشه چون موهام چربه مجبورم هرروز بشورمش و هرروز برای پوشوندنش شامپو خشک بزنم لطفا کمکم کنید چون نمیدونم از کجا و چجوری شروع کنم حتی نمیدونم چی برام خوبه چی نیست خیلی ناراحتم 

سلام

الو پوست وارد کننده مستقیم تمام محصولات لوازم آرایشی و محصولات مراقبت پوستی

تضمین اصالت کالا و بهترین قیمت در بازار 

ارسال سریع

به سایت ما سر بزنید حتمن دوستان

www.alopoost.com

https://alopoost.com
2810