2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679824 بازدید | 28507 پست
ببخشید عزیزم نمیخوام دخالت کنم ولی صفحه ۱۲۴۶ بخونید اول روشی که پریا گفته رو انجام بدید دیگ نیازی به ...

باشه عزیزم..ممنون 

شما هم ریزش دارین؟

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@abiyedarya         @آسمان_دریا       صفحه ی اول ا ...

باشه عزیزم مرسی😘 چشم

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
2805
سرم ضدریزش بیوتی سیلک خیلی خووووووبه 

شما سرم صد ریزش بیوتی سیلک کدام رنگش رو گرفتید؟من امشب ازداروخانه خواستم بگیرم ولی اطمینان نکردم؛چون از بس محلول خریدم و بی نتیجه بوده،البته این محلول قرمز رنگ بود و از اسانس شبدر قرمزبود،شما دکتر واستون نوشت؟چه نوع ریزشی داشتید؟ارثی هورمونی؟جواب داد ایا؟

سلام من چندین سال رفتم دنبال درمان ریزش موهام از داروهای دست ساز بگیر تا محلول و شامپو و دارو و تزریق کلی دارو به کف و پوست سر و .....دکتر بگیرررررر تا داروی گیاهی و شیمیایی  و بیچاره مادرم بهترین خوراکیها رو میداد میخوردم...چند سال خرج موهام کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم ریزش موقتی قطع میشد مجدد شروع میشد  خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره انقدر خرج کنه گذشاته از اون وقت و اعصابش نمونده بود برام.
یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو  پیدا کردم که داروهاش  مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا  و البته قرصش شرکتی خیلی عالی بود ریزش موهامو با هزینه کم خوب کرد  البته یه مدت ادامه دادم
۳ دوره کلا از داروهاش استفاده کردم تمام موهامم که ریخته بود اول به صورت پرز درومد بعد ادامه دادم بلند شد  خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام براش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت من داروی دیابت ازش خاستم بگیرم نداد گفت برو پیش پزشک من دقیقا نمیدونم بهت بسازه یا نه در کل بگم خیلی مشتری مدار بود.الان دارو استفاده نمیکنم ریزش کاملا قطع شده 
رویش مجدد هم داشتم ب لطفا خدا.همون قرصا که بهم داد استحکام ناخنهام خیلی بیشتر شد پوستم خیلی بهتر شد 
خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوسال گذشته .منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر موهام خب بالاخره زیبایی زنه ..دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه  شمارش09026744639
از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید
شماهم تیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه

@فضون    

عزیزم اینجارو بخون..

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

@ایلونگا      

@شرکت_خواب_الشن    

@god_is_the_light_of    

سلام بچه ها اینجارو‌بخونید تمام صفحات و آن شالله که موثری باشه.

دعوت از خانومای عزیزی که ابروی طبیعی دارند برای

میکروبلیدیگ ابرو (فیبروز، بولدبروز، فشن، ...)

ریمو تاتو قدیمی یا اصلاح رنگ ابرو

خط چشم و بن مژه

رژ لب، شیدیگ لب، ...

بصورت رایگان

توسط پیگمنتر حرفه ای جهت تکمیل آلبوم حرفه ای

لطفا عکس ابروتون رو به شماره ۰۹۳۵۸۰۵۵۲۵۸ واتس اپ، تلگرام یا بله ارسال کنید.

انتخاب مدل از شما، طراحی از ما

2810