2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679884 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از روشهای موثر که امتحانش رو پست داده اینه که یک ترکیب از :

یک قاشق ماست- ی ق پودر مورد- قهوه- نمک دریا- یک زرده تخم مرغ- زرد چوبه - ترکیب۷ روغن(سیاه دانه - براهمی- کرچک- بنفشه- زیتون- آرگان- بادام).به مدت دو سه ساعت قبل حمام.

خیلی راهها رفته بودم اصلا" جواب نمیداد،یک ماه هفته تی یکبار انجامش دادم تاثیر کرد..

البته برای ریزش مویی که از ضعف مواد غذایی برای پیاز باشه.

نشانه اش هم ا ینه که وقتی موها بلند میشه به ریزش میفته.

منم مثل شماشدم.من  ازمایش هورمونیم مشکل داره  که هنوز نوبت دکترم نشده نشون بدم. ولی ۱ونیم محلول ضد ریزش  سریتا زدم  موهام درومد.البته هرویت و  امپول ببوتین بپانتینم زدم.

ساحل جان من دوسال اسپرونولاکتون رو بصورت مداوم استفاده کرده بودم ، شما چند وقت استفاده کردی ؟ منم ...

سلام دوست عزیز

می دونم زمان زیادی از این پیغام شما گذشته اما اگر دیدید و محبت کردید 

جواب من رو بدید

من فکر میکنم طبع پوست سرم گرم باشه .چون وقتی انگشتان دستم رو روی پوست سرم میگذارم گرمی پوست سرم رو حس میکنم.و پوست سرم چربه در حالیکه ساقه موهام خشکه در جمع بندی که از خواندن مطالب مختلف از اینجا و مقالات دیگه گرفتم متوجه شدم روغن تراپی برای پوست سر من مناسب نیست بجز تعداد محدودی از روغن ها مثل روغن چای و آملا 

اما این دو روغن هم نمی‌دونم از چه جای معتبری تهیه کرد که اصل باشه 

حنا.سدر.گل سرشور و ختمی برای طبع سر ما می‌تونه مناسب باشه 

ولی در درجه اول باید موها قوی بشن و با حنا و سدر ریزش نگیرند .

چون موی چرب ضعیف و با کوچکترین کششی می‌ریزه 

ضمنا در جای موثقی خوندم ریزش بیش از چهل تا پنجاه تار مو در یک روز غیرعادیه و نباید فکر کنیم تو شونه اگر چهل تا تار مو دیدیم عادیه چون هر بار شونه کنیم در بیست و چهار ساعت تعدادی مو می‌ریزه و از مرز معمول میگذره و اصلا رو صد تا حساب نکنید 

اگر جلوی موها کم پشته و پوست سر توی نور دیده میشه صد تا تار مو یعنی راهی به سوی کچلی البته اگر رویش زیاد باشه شاید جبران بشه ولی در هر حال زیاده و باید پیگیری بشه ببخشید صحبتهای من طولانی شد 

برای پوست سر چرب و موی خشک و شکننده و طبع سر گرم چه روتینی مناسبه؟

چه عجب یکی پیدا کردم مشکل منو داشته باشه..من تو رو به لسیت دوستام اضافه میکنم با اجازه.. ریزش من و ت ...

سلام منم خط موهام حفط شده ولی موهام خالی شده درمان کردی موهات چجوری شد خوب شد؟

میخوام یکی از محصولاتی که  اکثر مراجعین ازش جواب گرفتن بهتون معرفی  کنم یعنی نلا هیر پلاس

بهترین محلول رفع ریزش مو و سفیدی آن

محلول رفع ریزش مو و سفیدی مو نلا هیر پلاس ، تهیه شده توسط لابراتوار نلا، برای تقویت پیاز مو و رویش مجدد آن برای مصرف کننده تهیه و فرموله شده است.

از مهمترین ویژگی های این محصول که آن را نسبت به سایر محلول های ضد ریزش مو ممتاز نموده است ، رفع سریع ریزش مو و در کنار آن جلوگیری از سفیدی مو و بر طرفکردن سفید شدن مو می باشد چرا که این محصول با افزایش گردش خون پوست سر، تنظیم ترشحات غدد چربی پوست باعث رفع سوزش و خارش پوست سر با بهره گیری از ترکیبات طبیعی و گیاهی بدون مواد شیمیایی و الکل می باشد.

این محصول می تواند در کاهش و رفع عوارض جانبی بسیاری از داروها مانند داروهای شیمی درمانی بسیار موثر بوده و ضمن جلوگیری از ریزش شدید مو، موجب رویش سریع و مجدد آن شود. همچنین با دارا بودن ترکیبات اختصاصی، علاوه بر مو، بر روی پوست سر نیز اثر گذاشته و موجب نرمی، رطوبت و رفع التهابات و زخم های پوستی می گردد.

ترکیبات به کار رفته در محلول ضد سفیدی مو، کاملا گیاهی بوده و فاقد پارابن و مواد نگهدارنده می باشد.

وارد سایتون بشین برای خرید

www.diginela.com

2810