2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست
شامپو های پرمون ماینوکسیدیل توشه؟؟

دوبار سوال کردی ولی سبوسش ویتامین بی داره و خیلی برای مو خوبه و چایی سبز هم که توی نت بخونی خیلی خاصیت داره و احتمالا شیره گیاه و می زنند توش که اونم خیلی خوب از آب در اومده 

دوبار سوال کردی ولی سبوسش ویتامین بی داره و خیلی برای مو خوبه و چایی سبز هم که توی نت بخونی خیلی خاص ...

کاربر قدیمی هستم.عضویت: 1398/04/10. کاربری قبلیم ترکید😭😭😭😭 کاربری قبلیم خوشیخت1فقیر2 بود😪 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبلیغ!!!

قرار ه هر کی هر تجربه ای داره بذاره  عزیزم تبلیغات به این شکل نیست دوستانه براتون نوشتم شما می تونید از تجربه دیگران استفاده نکنی کسی به شما تحمیل نمی کنه خوبه منم پیشنهاد دادم 

شامپو های پرمون ماینوکسیدیل توشه؟؟

روی شامپو سبوس نوشته  حاوی عصاره ویتامین بی که از سبوس می گیرند من که یک دوره سبوس دم کرده هم خوردم اونم خیلی خوب بود ولی شامپوش عصاره سبوس داره و چایی سبزش هم عصاره چایی سبز 

سلام من برای خودم سرم های رشد مو درست میکنم با کمترین هزینه وخیلییی راحت وبدون مواد شیمیایی .این سرم ها هم باعث رشد مو.وجلوگیری از مو خوره میشه.توی یوتیوب کانال دارم وویدیوهامو اونجا میزارم به اسم Layla A

https://youtu.be/YDvmVfGfndw

اینم لینک ویدئوی سرم مو

روی لینک کلیک کنید تا ویدئوی سرم رشد مو رو تماشا کنید.واگه ویدئو ها رو دوست داشتین عضو کانالم بشین تا ویدئوهای بعدی رو هم ببینید.علاوه بر سرم رشد مو.ویدئوهایی در مورد کرم های روز وشب.تونرها سرم ها.وپرایمر.پاکننده ی آرایش  هم در کانال موج هستن

از طریق لینک زیر عضو شوید و با کلیک تبلیغات کسب درآمد کنین.

https://sadrabux.com/?ref=sanaz

این لینک رو ک زدین و قسمت بالا سه تا خط هس اونو بزنین بد عضویت رو بزنین و ثبتنام کنین بد از ورود دوباره همون قسمت ورودو بزنین دوباره قسمت سه تا خط کسب درآمدو باز کنین و تو قسمت مشاهده تبلیغات وارد بشین ی خط قرمز رنگ هس ک نوشته رو این کلیک کنین ی صفحه جدید میاد تو قسمت بالا نوشته لطفا منتظر بمانید باید منتظر بمونید قسمت سبز رنگ پر بشه بد ۶ تا عکس کارتونی میده تو همون قسنت رو اونی ک برعکسه بزنین ثبت بشه فقط قسمت بالا خیلی کوچیکه دقت کنین. دوباره برمیگردین صفحه قبل رو تبلیعات ک داده میزنین و بهمون روش انجام بدین.
هر روز حدود ۲۰ تا میده ک ۱۵۰۰ تومن پولشه. دوباره روز بد هم بهمون صورت اول قرمز و بد تبلیعارو میزنین فقط دقت کنین ک برا هروز برا همون روزه و اگ نزنین دیگ روز بد همونا نمیان. روزی ۱۰ دیقه وقتتونو نمیگیره ماهیم ۵۰ تومن درامدشه  برا کار خونه خوبه

آپ آسرو را از اینترت دانلود و نصب کنین و کد معرفIR0028124 را وارد کرده و در قسمت کسب درامد با دیدن روزی ۲۵ تا تبلیعات کسب درامد کنین ک روزی فقط ۵ دیقه وقت نیاز داره. اگ کد معرف خواس کد بالارو وارد کن هیچ هزینه ای هم برا ثبتنام نیاز نداره. ماهی ۵۰ هزار تومن دامدشه برا اوقات بیکاری خوبه با جم کردن زیرمجموعه میتونین افزایششم بدین.

دوستان سلام.

روزتون بخیر 

میشه یک عزیز لطف کنند و دقیقا بگن برای ریزش و کم بودن مو چه آزمایشاتی باید داد؟

صفحه ی اول این تاپیک چند تا لینک آپلود عکس هست که باز نمیشه.

به غیر از 

کمبود ویتامین ب

تیروئید 

تخمدان پلی کیستیک، چه مشکلاتی باید بررسی بشن؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مطلب خیلی خوبی بود تشکر می کنم

روغن مار برای تقویت مو خیلی خوبه البته روغن نارگیل هم خیلی کمک می کنه

زندگی به زیبایی تک در ختی است در چمنزار که چشمه ای بس زیبا و زلال در زیر آن قرار دارد اما برای دیدن این زیبایی باید چشم بینا داشته باشی                          

ممنونم از مطالب خوبی که همیشه ارسال می کنید واقعا زحمت می کشید

از صابون های گیاهی غافل نشید برای از بین بردن لک ها و جای جوش خیلی خوبه

زندگی به زیبایی تک در ختی است در چمنزار که چشمه ای بس زیبا و زلال در زیر آن قرار دارد اما برای دیدن این زیبایی باید چشم بینا داشته باشی                          
2810