2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680281 بازدید | 28507 پست
ازیتا جون شما اماده بخر قربونت با اون وروجک درون که کم کم میاد بیرون وقت این کارا رو نداری عزیزم

حنا گلی سرم جینسینگ والنسی بچه ها راضی بودن انگاری
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قهوه حنا آرد نخود خام مورد سدر از هر پودری 1 قاشق و جوشانده بابونه و ختمی تقریبا یک لیوان شد به اضافه 2 زرده تخم مرغ همه رو مخلوط کن و بزار رو سرت بعد از 2 ساعت بشور. برای شستنش باید با حوصله باشی .
آیلین جان مرسی از راهنماییت عزیزم من واسه بعد از حمام میخوام یه ماسک آماده منظورم بود
حالا شما اینو قبل از حمام میزنی نتیجه گرفتی واسه ریزش و رشد مجدد؟؟؟؟؟؟
اجازه ...! اشک سه حرف ندارد ...، اشک خیلی حرف دارد!!!!
ریحانه جان من از صحبتهای شما که میگین موهاتون پر شده کلی انرژی میگیرم
ولی در رابطه با خودم احساسم منفی
خیلی عصبی شدم شما هم ریزش موهاتون ارثی و هورمونی بود؟؟؟
اجازه ...! اشک سه حرف ندارد ...، اشک خیلی حرف دارد!!!!
حنا جون من 2 هفته ای هست شروع کردم و فکر میکنم راه درمان گیاهی مناسب باشه برای نوع ریزش من..ریزش موی من آندروژنیک هست..یعنی بالا بودن یکی از هورمونهام.زوده برای اینکه به نتیجه فکر کنم .ماسک بعد از حمام من نمیشناسم..تونیک ایوروشه هست که شدیدا جون پیشنهاد داد..موفق باشی عزیزم
من ریزشم خیلی کم بود میتونم بگم نداشتم اما ارثی موهامون کم بود من از سالها پیش خودم از ماسک حنا استفاده کردم موهام ضخیم شد اصلا عوض شد هم جنسش هم رویشش زیاد شد سالها پیش یعنی 17 سالگی الان 28 سالمه موهام پر شده میخوام فقط پر تر بشه و فهمیدم ارثی بودن اصلا ربطی نداره

Shine bright like a diamond

حانا جون روحیه ات را نباز بعد از 2 یا 3 ماه نتیجه میگیری فقط قطع نکن من وقتی موهام پر شد تا چند سال استفاده نکردم تا احساس کردم کم شده سریع از ماسک ها استفاده کردم ماسک آب سیر به همراه روغن زیتون برام معجزه شده

Shine bright like a diamond