2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679849 بازدید | 28507 پست
سلام منم ریزش ارثی دارم کمر همت بستم ک موهامو پرپشت کنم  البته من کنارش گیاهی از شیمیایی هم ...

ماینوکسیدیل وابستگی میاره

به محض قطع مصرف ریزش شدید شروع میشه

دیگه استفاده نکن عزیزم

بفرمایید لینک گروه تلگرامی  گروه تلگرامی : https://t.me/joinchat/BbvBDT2UMEZRphRMcSY99w گروه ...

سلام ممنونم واقعا من عضو گروهش شدم عکسهای کانال هم دیدم
نتایجی که گرفتن عالیه
واقعا کمک بزرگی کردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام خواهش میکنم عزیزم بله دوستان من از یک تونیک ایرانی  استفاده کردند و نتیجه هم گرفتن

چه تونیکی عزیز میشه بیشتر توضیح بدی منکه واقعا دیگه چیزی نمونده امتحان نکرده باشم 

چند نکته مهم و عمومی برای جلوگیری از ریزش مو

هیچگاه با آب خیلی داغ استحمام نکنید

یک روز در میان استحمام کنید

هنگام شستشوی مو به موها چنگ نزنید و کف سر را با قسمت نرم سر انگشتان به آرامی ماساژ دهید

به هیچ عنوان در حمام موها را شانه نکنید

پس از استحمام به موهای خیش شانه نزنید

مدت زمان ماندن در حمام را تا جایی که میتوانید کم کنید

هنگام خروج از حمام کمی آب سرد به روی پاها بریزید

بعد از خروج از حمام از سشوار استفاده نکنید

برای خشک کردن موها با حوله به موها چنگ نزنید و به آرامی آنها را خشک کنید

سلام من موهام کم پشته یکی گفت توی دیجی کالا  این محصول رو خریداری کنم میخوام بدونم از دوستان کسی از این پودر استفاده کرده هستش یا نه؟

مـــــا،نســـلی هستیم کــــه،بهــــترین حـــرفهـــای زندگـــیمان را نگفتیـــم… تایــــپ کردیــــــم
سلام من موهام کم پشته یکی گفت توی دیجی کالا  این محصول رو خریداری کنم میخوام بدونم از دوستان ...

سلام

اصلا به درد نمیخوره ، من خیلی از دوستان رو اینجا به گروه مشاوران هوشمند معرفی کردم نتایج خوبی گرفتن

خواهر منم خیلی از کم پشتی مو ناراحت بود محصولات زیادی استفاده کرد همین پودری که شما میگی هم استفاده کرده

حدود 2 میلیون  هزینه کرد

آخرش گروه مشاوران هوشمند را پیدا کردیم

خیلی از دوستان اینجا شاهد هستند که واقعا محصولاتشون عالیه ، خواستی همینجا بپرس بهت میگن

اگه میخوای بگو آدرس گروهو بهت بدم

2810