2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679986 بازدید | 28507 پست
سلام به همه بچه های عزیز. میخواستم از تجربه ام بگم.بعد از استرسی که داشتم و توی سایت هم که گفتم ریزش موهام قطع نشده. اما دو روز پیش که میخواستم حمام برم آب دو تا پیاز قرمز متوسط و آب یک سیب زمینی رو گرفتم و با هم قاطی کردم و رفتم حمام . بعد از اینکه سرم رو شستم اونها رو ریختم روی سرم و گذاشتم نیم ساعت یا شاید هم بیشتر روی سرم موند و بعدش حسابی با کمی شامپو شستم و آبکشی کردم و اومدم. الان دوروز از آون روز میگذاه و منی که روزانه حداقل 50 تا 100 تار موم میریزه و واقعا از این موضوع دیوانه شدم الان دو روزه که فقط دو 3 تا تار موم ریخته و خیلی از این بابت خوشحالم. میخوام باز هم اینکار رو ادامه بدم و بیام نتیجه اش رو بهتون بگم. خواستم بگم اگه کسی هم دلش خواست اینکارو انجام بده و بیاد نتیجه اش رو بگه. ممنون میشم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

http://www.clinicmoo.com/causes-of-hair-loss درمان ریزش مو, برای ریزش مو, ضد ریزش مو, درمان ریزش مو در مردان, درمان ریزش مو در زنان, درمان ریزش موی سر, درمان ارثی ریزش مو, تقویت موها, رویش مجدد مو, جلوگیری از ریزش موها
خداوندامن درکلبه حقیرانه خودچیزی رادارم که تو درعرشه کبریایی خودنداری!من خدای چون تو دارم و تو چون خودی نداری!
..............[smiley]s/sm_50.gif[/smiley] [smiley]s/sm06.gif[/smiley] [smiley]l/l_27.gif [/smiley]
سلام در مورد اکستنشن معمولا میگن موی طبیعی ولی طبیعی خالص نیست محل اتصال مو وقت شستن با شامپو و ... مواد گیر میکنه به مرور باعث پوسیدگی مو میشه من اصلا توصیه نمیکنم خودم دو ماه رو سرم بود برداشتم واقعا به مو آسیب میزنه و کار اشتباهیه
ایاک نعبد و ایاک نستعین
سلام یه سئوال دارم. هرکی جوابمو بده ،هر بنده خوب خدا ،خدا خیرش بده انشاالله یه دختر دو ساله دارم که موهاش به شدت کم هست و کرکی و رشدش خیلی کمه البته ژنتیکی هست یعنی من خودم موهام خوبه ولی مادربزرگش و عمش موهاشون خیلی کمه و کرکیه و در واقع کچل هستن (کف سرشون پیداست ) اونها هم خیلی این دکتر و اوون دکتر رفتن ولی نتیجه نگرفتن . حالا من می خوام تا دخترم کوچیکه رو سرش کار کنم موهاش خوب بشه چون عاشق موگیره و عاشق اینه که موهاشو خوشگل کنم و ساعتها میشینه تا موهاشو خوشگل کنم ولی مویی نداره انچنان..... تا به حال هم چندین بار موهاشو با تیغ زدم. یک بار وقتی سه ماهش بود و چندین بار پشت سر هم هم وقتی تقریبا یک سالش بود . عزیزم هر توصیه ای که کنید با تمام وجودم می پذیرم و اجرا می کنم و برای سلامتی و رسیدن به خواسته هات از صمیم قلبم دعا می کنم. واقعا حس می کنم پوست سرش خیلی نازکه و موهاش به شدت کم پشته. تغذیش هم عالیه و هیچ کمبودی نداره شکر خدا.ولی موهاش جون ندارند انچنان بلند بشن البته همین موهای خیلی خیلی تنک ، خیلی خوشگل و حلقه ای نرم هستن و حیف که خیلی خیلی خیلی کم هست.
توکلت علی الحی الذی لا یموت
یه سئوال دیگه هم دارم ؟ می خوام دنبه مرغ رو امتحان کنم . شما چیزی میدونید دربارش ؟ کسی امتحان نکرده نتیجه گرفته باشه؟ و بعد اینکه شما روغن ها رو خودتون تهیه می کنید یا از عطاری میگیرید؟
توکلت علی الحی الذی لا یموت
پری خانم چون دخترت دو سالشه همینطوری کاری انجام نده ممکنه بزرگتر شه موهاش خوب شه تغذیه اشو بیشتر برس عادتش بده به آجیل و مخصوصا بادوم به سلامتیش برس و پیش پزشک ببر گناه داره الان بچه اس ممکنه چیزی به سرش بزنی براش مضر باشه
ایاک نعبد و ایاک نستعین
پریا... روغن دنبه مرغ نزن چون سرشار از هورمونه. رو محور هیپوتالاموس- هیپوفیز- تخمدانش اثر میذاره... میتونی با روغن زیتون/ یا بادام تلخ یا فندق تقویتشون کنی....
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
2810