2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680421 بازدید | 28507 پست
کامرون به نظرت میتونه دلیلش عادت نکردن موی سر باشه؟
شنبلیله همهجا یکسانه. مارک نداره که بریم یه مارک دیگه بگیریم. حالا من فردا تخم شنبل رو استفاده میکنم ببینم چی میشه. میام میگم
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه دوماهه که رفتم پیشش خیلی سنگدل بود یه جوری حرف زد که من تا چند وقت بعد دیدنش افسردگی داشتم از مطبش تا خونمونم گریه کردم الان حالم بهتره بچه ها فک می کنم این دو ماهه که درمان ماسکای گیاهی رو ول کردم ریزشم خیلی بدتر شد6 و همینطور موهام می خوام دوباره شروع کنم
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
من خودم تازه شروع کردم، الان هفته ای یه بار آب پیاز و فلفل میزنم یه روغنی هم دکتر شیربیگی داده، روغن حنا و مصطکی شبی 8 قطره از هرکدوم گفته بمالم روی سرم. تا 40 شب فعلا برنامه ام همینه. مشکلم با روغنی که شیربیگی داده اینه که سرم رو خیلی چرب میکنه، بعد گفت لازم نیست بعدش بری حموم، اینجوری هم یه جوریه، همش میترسم بدترش کنه، موهام بیشتر بریزه از چربی. کسی میتونه راهنماییم کنه در این زمینه؟
من مکمل ریجن یکروز درمیون و سیستین روزی دو تا ویتامین سی یکروز درمیون. البته الان دو هتس این مکملا قبلش مکملای دیگه. هر سه ماه مکمملا رو عوض میکنم. ماسک هم زرده +پودر نخود +چایی سبز گاهی با حنا گاهی حنا +مخلفات. گاهی پیاز و در هفته اسپری چایی سبز و چلتوک و گاهی ترکیبی
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم