2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680049 بازدید | 28507 پست
پس خیلی صبور بودی و با اراده که یک سال تونستی ادامه بدی. خوبه که پر شده. این جوری پیش بری دیگه کار تمومه. از چه گیاههایی و روغنهایی استفاده میکنی؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کندوش رو خیلی سرچ کردم امروز. زیاد تعریف میکنن. ولی متاسفانه گیر آوردنش سخته. تو ایران به عمل نمیاد از هند وارد میکنن. البته من سعی خودم رو میکنم. شاید تونستم پیداش کنم.
انیتا میشه منظورت رو دقیق بگی.من چلتوک رو از عطاری خریدم. حالا منظورت از برنج مونده چیه، من متوجه نشدم.
البته من امروز وقتی مامانم داشت برنج رو آبکشی میکرد آبش رو برداشتم. گذاشتم خنک شه بعد زدم به موهام. این کارو هم میتونی انجام بدی
منم تو یه سایتی خوندم که یکی میگفت از روغن کندوش استفاده کرده ونتیجه گرفته ...اگه بتونم گیاهشو پیدا کنم ،دوست دارم اینو هم امتحانش کنم طرز تهیه ش رو هم میگفت اینطوریه : _____________ روغن کندوش طرز تهیه : چوب یا گیاه کندوش روغن زیتون کندوش راخوب اسیاب کنید تا کاملا آرد شود.این آرد را باروغن زیتون مخلوط کنید .داخل یک شیشه شفاف ریخته ودرون یک ظرف آب جوش گذاشته وبه مدت یک ساعت بجوشانید.بعد ظرف را برداشته به مدت یک هفته مقابل آفتاب قرار دهید.روغن شما آمادمصرف است. طریقه ی مصرف 3روز اول باروغن بادام تلخ سر را ماساژ دهید وبعد از نیم ساعت سر را بشوئید 3روز دوم باروغن زیتو ن سر را ماساژ دهید وبعداز نیم ساعت سر رابشوئید 3روز سوم با روغن کندش که اماده کردید سر را ماساژ داده وبعد از نیم ساعت سر رابشوئید نکته 1-برای استفاده از روغن کندو ش باید صبور باشید تانتیجه بگیرید . 2-گیاه کندوش به سختی پیدا میشه-باید توی عطاری های قدیمی دنبالش بگردین وبگید کندو ش برای رشد مو میخوام. 3-روغن بیشتر رشد مورو زیاد میکنه
کامرون جان ممنون بخاطر لینک دندون پزشکی. من اون لینکی که در خصوص پوسیدگی دندان فرستاده بودی رو خوندم ولی متاسفانه درخصوص اینکه چه نوع مواد غذایی استفاده کنیم و چی رو استفاده نکنیم چیزی اشاره نکرده بود فوت کوزه گری رو در کتاب 25 دلاری نوشته و متاسفانه ما اینجا Credit Card نداریم و باید شاهد پوسیدن دندونهامون با این رژیم های غذایی اشتباه باشیم
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
میدونین کندش کیلو 400 هزار تومنه از هند میاد یه نوع دیگشم هست از افغانستان ارزون تره میدونین روغن مار دو نوعه ؟؟؟ اونی که فقط چربی مارو اب میکنن برا پا درد خوبه اونی که چربی 3ماه تو روغن کنجد میمونه برا مو خوبه
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
سلام دخترای گیسو کمند خوبین انشالا؟ من همچنان دارم درمان رو ادامه میدم و مرتب پستاتون رو میخونم. کامرون جون من زبانم در حد ایت ایز بلک بورد میشه ترجمه فارسی سایت دندون رو بگی؟مرسی. موهای من در سه روز بعد حوم 80 یا 90 تا میریزه تقریبا روزی 30 یا 35 فکر کنم خوبه. اما باید کمتر شه. موهای ریز تو کلم هست خواهرم دیروز دید کوچولو سیخ وایمیسن اما کمن. مطمئنم موهامون گیسو کمندی میشه. روناس موهامو قرمز کرده خخخخخ
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
ساحل جووون منم 6،7 ماهه دارم به موهام میرسم خوشبختانه قد موهام بلند شده اما در کنارش ریزش هم زیاد شده هی دلم میسوزه براشون
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
2810