2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680042 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نسیم جان
من تجربه خودمو بگم، 4 سال پیش دکتر بهم گفت باید ماینوکسیدیل مصرف کنی بعد 6 ماه زلف درمیاری افشون ، منم با این دید مثبت شروع کردم به مصرف اما فقط تا 2 ، 3 ماه اول جواب دادبعدش با وجود مصرف منظم ریزشم چندین برابر شد، بهتره گول نخوری ، بهترین کار روش شیدی جون ببین خود شیدی و سما و اناهید و خیلیای دیگه جواب گرفتن
یه چیز دیگه من ویتامین دی کمه وقتی دارو مصرف میکنم ریزشم کم میشه پس ببین دکترا بعضی وقتا حرف مفت میزنن
ما انتظار داریم با 2 ماه انجام دادن یه سری کارا همه چی اوکی شه، حتی خود شیدی هم الان که ماشاله موهاش پر شده بازم براشون وقت میذاره و بهشون میرسه، دختر خوب اینقد نا امید نباش
واااای چقد حرف زدم
خدایا منو بحال خودم رها نکن
اخه بهار... روزی ۲۰۰-۳۰۰ تا از موهام داره میرزه ...مگه ادم چقد مو داره
خوب شد اومدم با هاتون صحبت کردم وگرنه داشتم دق می کردم...مرسی
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
اگه هرروز با این فکر سر کنید وای خدا نکنه کچل بشم ...مطمئن باشید که میشید !!!
بچه ها چقدر منفی فکر میکنید ... این اثر معکوس داره در درمان و ریزشتون چند برابر میشه

من تابستون خیلی اوضاعم خراب بود ولی ..موهام که میریخت نمیشمردم .... و بهشون میخندیدم و میگفتم اخر از رو میبرمتون ... انقدر بهتون میرسم تا درست بشین ...
تغذیه خوب ... ماسک های مداوم و خونسردی و صبرو و حوصله
بین بچه ها من دقت کردم اونایی که نتیجه گرفتن خیلی ریلکس و ادمای شادی بودن ....
برعکس اونایی که دائم میترسن بدتر شدن ....
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
zariyun جون
آلوئه ورا خیلی گسترده هستند تزیینی ها و وحشی هاش رنگهای تندی دارند و بعضیاش برای موی زائد خوببند
ولی آلوئه ورا ی که برای مو خوبه برگهای پهن و درازی داره و سبز یکنواخت هست
2810