2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مستان جونم هنوزم دنبال دارو هستی؟
اگه هنوز توپوماکس 50 میخوای تا فردا یا نهایتا پس فردا بهم خبر بده من از همون داروخانه ای که داروهای پسرمو خریدم بپرسم ببینم داره یا نه
احتمال میدم داشته باشه

فقط تعدادشو بهم بگو
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
یک مادر جان اخه از نظر تجهیزات دستگاهی مثل مانیتورینگ و... ایران هیچ حرفی برای گفتن نداره خود دکتر ...

سلام عزیزم پسر منم تشنج مقاوم به درمان داره پیش اشرفی میبرم میشه بگید حال کوچولوتون چطوره و چه کارهای کردید خوب شد؟

میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید.ممنون
سلام عزیزم پسر منم تشنج مقاوم به درمان داره پیش اشرفی میبرم میشه بگید حال کوچولوتون چطوره و چه کارها ...

سلام خوبید پسر منم تشنج مقاوم به دارو داره لوبل لسکانتین و کاربامازپین می خوره ولی هنوز داره هفته دیگه میریم پیش اشرفی میشه بگید شما چی کار کردید و بچه در چه حاله؟

سلام خوبید پسر منم تشنج مقاوم به دارو داره لوبل لسکانتین و کاربامازپین می خوره ولی هنوز داره هفته دی ...

سلاپ عزیزم چیکارکردین برای پسرتون بهتر شده؟ میشه راهنمایی کنین 

بچه منم مقاوم به درمانه

سلاپ عزیزم چیکارکردین برای پسرتون بهتر شده؟ میشه راهنمایی کنین بچه منم مقاوم به درمانه

سلام عزیزم منم پنج سال پسرم تشنج مقاوم به درمان داشت اگه دوست داری راهنماییت کنم چیکار کردم خوب شد

سلام من پسرم ۵ سال تشنج مقاوم به درمان داشت الان یک سالو نیم هست که به لطف خدا خوب شده این تایپکو که ...

سلام پسر من ۶ سالشه از ۵ ماه قبل تشنج میکنه و هنوز باز هم تشنج می کنه. پیش دوتر تقدیری بردم گفتن مقاوم به درمان هست. شب و روز نداریم از استرس. میشه راهنمایی کنید شما چکار کردید که تشنج پسرتون کنترل شد. ممنون میشم🙏🙏

سلام من پسرم ۵ سال تشنج مقاوم به درمان داشت الان یک سالو نیم هست که به لطف خدا خوب شده این تایپکو که ...

سلام خواهش می‌کنم بگید دکتر پسرتون کی بود و چطور خوب شد. پسرم تشنجهای مکرر و مقاوم داره خیلی حالمون بده.