2777
2789
عنوان

چیکار کنیم تا همسر نمونه باشیم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4013 بازدید | 48 پست
نازنین جون چیزایی که گفتید درست ولی شایسد طرز گفتنتون یه خورده بد بود وبد برداشت شد.وگرنه اون لحاظی که میگید هم مهخمترینه.
قبول انواع سفارشات نمدی اینستاگرام namadestantabassom وبلاگnamadstan.blogfa.com
بچه ها یکم فانش کنیم بد نیستا...

اصلا باید خدا شانس بده بقیه رو بیخیال (از بین بردن تمام اصول زندگی و روانشناسی)
گل زرد و گل زرد و گل زرد.....بیا با هم بنالیم از سر درد.....عنان تا در کف نامردمان است .....ستم با مرد خواهد کرد نامرد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

س.ک.3 وشوخی جنسی برای مردها آنقدر جذابه که برای ما گل و کادو وبوسه ،دوستای خوبم لوند بودن خیلی خوبه و کناره گیری مرد رو سرد میکنه. مردها محبتشون رو با این مورد نشون میدن با رابطه آشتی میکنند.در رابطه هیجانات شادی و اندوه و استرسشون رو تخلیه میکنند.زیاد سخت نگیرین .تو قران هم به این بعد تأکید شده ...یه مقاله خوندم که حتی نوشته بود مردها نیاز دارن زنی صیغه ای برای دوران بیماری پری و بارداری زنشی داشته باشند که از ائمه نقل بود از ما نیست اگر مردی انکار را نکند.من بعد خوندنش فهمیدم که لاأقل کم نذارم
آره عسل مهربان

اتفاقا همه حرفم این بود که بگم به بچه ها

همسر خوب بودن خیلیییییییی مهمه

اما اوووووووول خود آدم

اگه خودتو خورد و کوچیک کنی

نه آرامشی داری واسه مادر خوب بودن و نه اعصابی برای همسر خوب بودن

بچه ها

جدا از مسائل متفرقه...

دارم رو مثبت اندیشی کار میکنم...

این که با چه روش هایی شوهرت رو جذب کنی...

یکیش نامه نوشتنه

خیلی کیف میکنن

من یه بار یه جمله عشقولانه نوشتم و تو کیفش گذاشتم بعد 1 سال هنوز تو کیفشه
درسته پری جون.من همیشه اگه حرفی داشته باشم ونتونم بهش بگم نامه مینویسم.وتو مناسبات هم که همراه کادو حتما یه نامه براش مینویسم.وقتی هم با هم قهر میکنیم اصلا دعوا نمیکنیم نامه مینویسیم وجواب میدیم به نامه ومیخونیم وتو نامه عذر خواهی میکنیم بعد هم همدیگرو خوابیدنی بغل میکنیم وتموم میشه.
قبول انواع سفارشات نمدی اینستاگرام namadestantabassom وبلاگnamadstan.blogfa.com
خیلی خوبه

برای خونواده ها اگر حرفی زدن که اگه خواستین هضمش کنین خفه میشدین میشه این جوری انتقاد کرد:

من خیلی مادرتو دوس دارم اما وقتی بهم این جوری گفت توقع نداشتم...

واقعا اگه بیشتر از این بگیم اون مرد بیچاره بین مادرش و ما کش میاره تا دست و پاش کنده شه:دی
2810