2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
فکر نمیکنم با هفته ای یکبار همه موافق باشن و بتونن شرکت کنن لااقل من یکی نمیتونم به قرارهای اینجوری برسم ولی اگر ماهی یکبار باشه فکر میکنم اکثرا بتونن براش برنامه ریزی کنن و بیان ....پیشنهاد خوبیه و منهم موافقم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من موافقم ایده عالیه ولی باید روش اجرایی خوب واسش فراهم کنیم. میتونیم ماهی یکبار مثلن تو این پلی هوس ها قرار بذاریم چون بچه ها به وسایل بازی هم روی خوش نشون میدن و با این هوا تقریبن پارک رفتن ممکن نیست. یکبار هم دوره ای خونه بچه ها باشه. من روزهای پنجشنبه عالیه واسم. یا در طول هفته 6 به بعد. خدا بگم چیکارشون کنه این ساعتای کاری مارو عوض کردن
ایده خیلی خوبیه. هفته ای یکبار فکر نمی کنم عملی بشه. ماهی یکبار بهتره. با بعداظهر یک جمعه در ماه موافقترم. معمولا جمعه بعداظهرها همه دنبال یه برنامه خاص هستیم که توی خونه نباشیم. (خیلی کسل کننده ست) می تونیم یه جمعه در ماه رو اختصاص بدیم به این برنامه .
خدااااااااااااااااااااااا من چقدر تایپیده بودم در جواب مام همه اش پرییییییییییییییییییید
................
خیلی خلاصه میگم
منم با خانه محلات موافقترم.چون اگه خونه باشه بازم مهمون بازی میشه از بچه هاغافلیم
ایده خیلی خوبیه. هفته ای یکبار فکر نمی کنم عملی بشه. ماهی یکبار بهتره. با بعداظهر یک جمعه در ماه موافقترم. معمولا جمعه بعداظهرها همه دنبال یه برنامه خاص هستیم که توی خونه نباشیم. (خیلی کسل کننده ست) می تونیم یه جمعه در ماه رو اختصاص بدیم به این برنامه .
من موافقم ایده عالیه ولی باید روش اجرایی خوب واسش فراهم کنیم. میتونیم ماهی یکبار مثلن تو این پلی هوس ها قرار بذاریم چون بچه ها به وسایل بازی هم روی خوش نشون میدن و با این هوا تقریبن پارک رفتن ممکن نیست. یکبار هم دوره ای خونه بچه ها باشه. من روزهای پنجشنبه عالیه واسم. یا در طول هفته 6 به بعد. خدا بگم چیکارشون کنه این ساعتای کاری مارو عوض کردن!!
قبل از هر دوره ای هم که داریم باید راجع به بازی ها خوب فکر کنیم. من الان چند ماهیه که کلاسای گلدونه ها میرم بازی مادر و کودک میشه از بازیایی که اونجا میکنیم فعلن شروع کنیم که میبینم اکثر بچه ها دوست دارن. من کلن با هر پلی دیتی موافقم!!
واییییییییییی چقدر خوب بود چقدر مفید بود این چیزایی که گفتین من دقیقا" 2 هفته اس که دارم با معضل دست بزن پیدا کردن شانلی با خودم میجنگم که چه کنم و چرا اینطوری شده خیل استفتده کردم از نوشته هات مام عزیز و سانای خوبم
بازم از این نکات اینجا بزارین که خیلی عالیهههههههههههههه
من با ماهی یکبار برنامه موافقم ولی راستش ایده ای به فکرم نمیرسه
به نظر من که کیدزکلاپ و اینا گزینه های خوبیه چون بچه ها میتونن سرگرم بشن با اسباب بازیها و مامانها هم با هم گپ بزنند.
تا جایی هم که من شنیدم هنوز توی این سن و سال از بازی گروهی و هم بازی شدن زیاد نمیفهمند و وقتی بزرگتر بشن خودشون به بازی با بچه های دیگه علاقه نشون میدن
مام مرسی از پیشنهادت

اگه بیشتر از یک بار در ماه بخوایم این برنامه رو داشته باشیم ، فکر می کنم باید تو چند تا گروه تقسیم بشیم و هر دو هفته یه بار برنامه بزاریم .
در مورد محلش هم دوره ای خونه هر کس می تونه باشه .
و هر ماه یا 40 روز یکبار هم تو محلهایی مثل کیدز کلاب همه با هم جمع شیم

سایت ب مثل بازی هم برا ایده گرفتن در مورد موضوع خوبه .

من اصلا منظورم اون مدلی نیست همتا جون این مدل رو الان هم داریم و میتونیم ادامه هم بدیم و لازم به برنامه ریزی خاصی براش نیست . همونطور که ماریا جون میگه به نظرم بهتره یعنی حتی بهتر اینه که مثلا یم جمع 4 - 5 بچه باشه تا تعداد بیشتر
امید دارم، پس هستم
مام مرسی از مطالبت

من بعضیاشو نمیتونم عملی کنم
مثلا رفتار خرابکارانه ویانا که همش چیزی ریختن نیست گاهی یه چیز مهم رو داره خراب میکنه مثل دوربین عینک یا موبایل و اینا
بعد در مقابل این رفتار خرابکارانه وقتی میخوام ازش بگیرم رفتارش میشه خشن جیغ و داد و گریه و پرتاب و زدن و ..
در ادامه بی محلی ها هم میشه ازار دهنده ادامه گریه و نق واینا
2810