2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
سلام دوستان ممنون از تجربیاتتون
ولی پسر من وقتی بی محلی میکنم بدتر لج میکنه ووقتی هم بهش میگم برو توی اتاقت به شوخی میگیره و میخنده با اینکه من خیلی جدی باش حرف میزنم .
من هم با ماهی 1 بار اونم ترجیحا پنجشنبه موافقم. جایی که حواسمون فقط به بچه ها باشه
خدایا مرا آن ده که آن به
من هم موافقمممممممم
النا از من خیلی حساب میبره.وقتی جای جدیدی میریم همش نگاهش به منه که ببینه اجازه میدم یا نه! اما جدیدا" خوبببب لجبازی میکنه!!!
فقط باید همه همکاری کنن که خبری از همکاری نیست متاسفانه!
محبت های بی مورد بچه ها رو خراب میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیررضا اگه وقتی کار بدی کنه من بهش می گه باید عذرخواهی کنه و وقول بده دفعه اخرش بوده . اگرم لجبازی کنه من بیشتر گیر می دم اونقدر دیده که من جدیم الان خیلی راحت تر عذر خواهی می کنه و واقعا حرف گوش کن تر شده بعضی وقتا جوری نگاش می کنم که خودش می دونه چقدر ناراحت شدم . در نهایت اگه از کارش دست بر نداشت باهاش قهر می کنم که خودش نمی ذاره بیشتر از چند ثانیه طول بکشه ولی این قهر فقط در مواقع بحرانیه تا عادی نشه براش. نمونه اش امروز داشت برا عروسکش توضیح میداد که من دیگه کار بد نمی کنم که مامانم قهر کنه ناراحت بشه
ضمنابعدچندماه تا حدی تونستم بهش بفهمونم که برای بعضی کارا باید اجازه بگیره ولی خوب بازم یه وقتایی کار خودش رو می کنه . راستی از بس تشویقش کردم دیگه کم کم داره یاد می گیره که موقع جمع کردن اسباب بازی هاش به من کمک کنه
مهدیه جون دکتر میگه به هیچ وجه چیزی وسوسه کننده ای که ممکنه بچه برداره و خراب کنه رو در دسترسش قرار ندین. من خودم ویانا تا حالا دو تا عینکمو از وسط شکونده دیگه جرات ندارم جلوش عینک بزنم یا کیف پول و موبایل و ... و سعی میکینم جلوش نیاریم تا مجبور بشیم به زور ازش بگیریم مخصوصن در جمع. در مورد رفتارای ویانا هم در جمع کار زیادی نمیشه کرد ولی اگه تو خونه که اینکارا میکنه و بی محلی میکنیم بهش این مبی محلی رو تا وقتی که رفتار ازار دهنده ش تموم نشده ادامه بدیم و کوتاه نیایم فکر میکنم تو جمع هم کمتر از این کارا میکنه
یه سری از بچه ها راجع به مسایل مربوط به جنسیت سوال داشتن که اینجا مطالبی رو که دکتر فیروزی تو مهد ویانا تو جلسه مربوط به جنسیت از سری کلاس های مهارت های پدر و مادری گفته میذارم. شاید مفید باشه

رشد جنسی در انسان دو جنبه داره شناختی و بیولوژیک. بچه هایی که از لحاظ جنسی اموزش دیده باشن خواسته های جنسیشونو به طور اتوماتیک تا حدود 20 سالگی عقب میندازن. در این موارد میشه ابتکار عمل رو به دست گرفت و در مورد مسایل جنسی با بچه ها صحبت کرد
رفتن به مطب پزشگ
دیدن تعویض پوشک
حاملگی یا زایمان

الدین به این دلایل دوست ندارن راجع به مسایل جنسی با بچه هاشون حرف بزنن
میترسن زیاد بگن یا کم بگن
میترسن با حرفاشون موجب بلوغ زودرس یا تمایلات جنسی تو بچه شون بشن
فکر میکنن بچه به دونستن این چیزا نیاز نداره
که همه این تفکرات غلطه
ز حدود سه سالگی سوالات جنسی بچه ها شروع میشه یادمون باشه ما در مورد آموزش جنسی صحبت میکنیم نه آمیزش حنسی. اولین چیزی که حدود سه سالگی به بچه میگیم اینه که تو بدن ما یه بخش های خصوصی وجود داره که زشت یا سر و راز نیست این بخش ها در استخر یا دریا با مایو پوشونده میشه و هیچ کس جز پزشگ اونم در حضور پدر و مادر نمیتونه به اونا دست بزنه. قبل از این سن تو حمام یا وقتی بچه لخته درباره این اندام خیلی عادی برخورد میکنیم و اسم اونا رو مثل بقیه اندام های بچه بهش یاد میدیم.
ولین چیزی که به بچه یاد میدیم اینه که هر کسی به بخش خصوصیت دست زد سه تا چیز رو باید انجام بدی
اول بگی نه و از اون بخواه این کار رو نکنه چون درست نیست
دوم برو یعنی سریع اون محل رو ترک کنه
سوم بگو یعنی بلافاصله بیا و با بزرگترات راجع به این مساله صحبت کن
از حدود سه سالگی میتونیم با بازی کردن این سه تا کار رو به بچه یاد بدیم. مثلن بگیم فرض کن الان یکی اینکارو کرد حالا به نظرت باید چیکار بکنیم
رباره سوالات جنسی بچه ها اینکارا رو باید انجام بدیم
اول استقبال کنیم و بگیم به چه سوال خوبی کردی. تا اطمینان حاصل کنه میتونه درباره این مسایل راحت با ما صحبت کنه
دوم اطمینان حاصل کنیم سوال رو فهمیدیم. یعنی سوال رو به خود بچه برگردونیم و بگیم تو چی فکر میکنی؟
سوم ذهنیت غلط رو از کودک بگیریم
ساده و قابل فهم توضیح بدیم
حتمن صداقت داشته باشیم

ادمون باشه به بچه پیام متناقض ندیم از یه طرف نگیم کسی حق نداره به زور به تو دست بزنه از طرف دیگه بزور بدیمش بغل کسی که خودش تمایل نداره بره بغلش.
از تولد تا 18 ماهگی تمام لذایذ بچه دهانییه و حداقل 2 تا 4 ساعت در روز مک میزنه ولی بعد 18 ماهگی به تدریج سینه و شیشه و پستانک باید با لیوان جایگزین شود. اگر بچه به سلامت و در موقع درست از مرحله لذایذ دهانی عبور نکنه شاید در بزرگی یه جور دیگه مثل خوردن زیاد یا سیگار کشدن یا ... به دنبال لذت های دهانی بره.
بعد از 18 ماهگی تا 36 ماهگی کم کم به مرحله لذت مقعدی میره و از اینکه میتونه روی جیش و پی پی ش کنترل داشت باشه لذت میبره. نباید در مورد پی پی ش چیز بدی گفت مثلن اینکه کثیفه یا بو میده چون بچه احساس خلق کردن بهش دست میده و اگه بگیم این کثیفه فکر میکنه چون از وجود اون خارج شده پس خودش هم کثیفه.
از 36 ماهگی تا 6 سالگی مرحله لذت تناسلیه در این مرحله تمایل زیاد به والد غیر هم جنس به وجود میاد
چیز مهم در این مرحله رعایت پوشش مناسب از طرف پدر و مادره ئر این مرحله کودک به خیال خودش میخواد که والد هم جنس رو از میدون به در کنه و خودش جای اونو بگیره کودک رو باید به سلامت از این مرحله عبور داد واگر در این مرحله بمونه ممکنه در اینده دچار مشکلات زیر بشه
تعدد پارتنر
هم جنس گرایی
در این مرحله نقش والد هم جنس خیلی مهمه. باید تعویض لباس و حمام با والد هم جنس باشه و و کودک با دیدن ابراز عشق و علاقه پدر و مادر به هم باید به این نتیجه برسه که اونا متعلق به هم هستن. والد هم جنس باید نسبت به کودک نرمش بیشتری نشون بده و بهش نزدیک تر بشه. کودک باید نوازش و بوسیدن و در اغوش گرفتن پدر و مادر رو ببینه
ر مورد خود ارضایی در بچه ها که ممکنه از سه تا سه و نیم سالگی شروع بشه و نباید به اون توجه نشون بدیم چون در این صورت ممکنه تا چند سال ادامه پیدا کنه. این یه کار کاملن طبیعی در کودکه که ممکنه به دلایل زیر اتفاق بیفته
تنش بین پدر و مادر
دیدن صحنه های رابطه جنسی پدر و مادر حتی زیر دو سال
اسم گذاشتن رو ی آلت بچه یا بازی کردن با اون(حتی موقع تعویض هم نباید دستمون به آلت بچه بخوره)
تجاوز جنسی به کودک
جیش داشتن و نگه داشتن اون توسط کودک
اینکار معمولن قبل از خواب و بعد از بیدار شدن انجام میشه توسط کودک مهم ترین چیز اینه که بدونیم غیر طبیعی نیست و هیچ عکس العملی نسبت بهش نشون ندیم. و اگر در جمع دیدیم اینکارو میکنه بعدن باید بهش بگیم نباید به بخش خصوصیت دست بزنی
ممکنه بچه ها بخاطر کنجکاوی جنسی شون اندام های جنسیشونو به هم نشون بدن اگه دیدم اینکارو دارن میکنن سریع باید چشمامونو ببندیم و بگیم نباید بخش های خصوصی بدنمون رو به بقیه نشون بدیم.
الا پاسخ به سوالات بچه ها
معمولا اولین سوالی که بچه حدود سه سالگی میپرسه اینه که بچه از کجا میاد. خودش معمولا فکر میکنه از ناف میاد ولی ما باید صادقانه و قابل فهم واسش توضیح بدیم که بچه در رحم زندگی میکنه رحم زیر ناف مادره مثل یه بادکنه که بچه توش بزرگ میشه .
حدود 5 سالگی میپرسه بچه چطوری از شکم مامان بیرون میاد باید بگیم از کانال زایمان و هر کی هم نتونه از این کانال به دنیا بیاره شکمش رو پاره میکنن و سزارین میشه باید عین حقیقت ساده گفته بشه

حدود 6 سالگی ممکنه بپرسه بچه چطوری میره تو شکم مادرش باید بگیم بابا یه سلول داره که با سلول مامان ترکیب میشه و اینا میان تو رحم که شبیه ی بادکنکه و بچه تو این بادکنک بزرگ میشه و بعد میاد بیرون.
اگه جایی گیر کردیم تو جواب دادن میتونیم ارجاع بدیم به بزرگتر شدنش که اون موقع بهتر میفهمه.
ممکنه بپرسه زایمان دردناکه
باید صادقان جواب بدیم آره درد داره ولی هم بابا کمک میکنه درد کمتر بشه هم بعد تولد بچه دردش قابل تحمله

راجع به رسیدن به سن بلوغ باید به بچه قبلش آموزش بدیم که چه اتفاقایی میفته باید به دخترا بگیم که سینه هاش بزرگ میشه کم کم باید بگیم که قراره عادت ماهیانه بشه و فرایندشو توضیح بدیم که چطور بدن با اینکار واسه بچه دار شدن تمرین میکنه و وقتی دختر عادت میشه باید جشن بگیریم و کادو بدیم بهش و بگیم نشونه بزرگ شدنشه. و به پسرا هم راجع به تغییراتی که میکننو درامودن مو و ترشحاتی که ممکنه داشته باشن توضیح بدیم.
پسر بچه ها روی اندازه آلتشون و دختر بچهها روی اندازه سینه شون حساسن باید بهشون بگیم که اندازه اینا مثل رنگ مو و چشم و ... ژنتیکیه و و اسه هر کس متناسب با بدنشه

2810