2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
دوست ندارم کسی رو نگران کنم اما امروز دکتر یک نکته رو بهم یادآوری کرد که میتونه خدای ناکرده باعث عفونت ادراری بشه کمی سر چ کردم دیدم خیلی تو بچه های به سن بچه های ما شایع است فکر کنم دختر دارها بهتره تو چکاب 18 ماهگی بچه از دکتر بخوان ناحیه پوشک بچه هم چک کنن
امید دارم، پس هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من قبل از خواب چیزی بهش میدم یا یک موز یا سیب یا بستنی بعد شیرشو میدم معمولا 9 ساعت پیوسته میخوابه الان دو هفتست اینجوری شده به نظرتون خیلی زیاد نیست؟
امید دارم، پس هستم
امیررضا مدتیه عادتش دادم قبل از خواب با می می نخوابه اوایل مقاومت می کرد ولی الان معمولا چند بار آب می خوره و می خوابه البته این وسط یکی دوباری برا شیر بیدار میشه و گهگاهی برای اب ولی از ساعت هفت تا نه که کامل بیدار میشه چندین بار بیدار میشه
سلام مامانی مهربون
من یه دختر متولد 6 آذر دارم به اسم مانلیو می خواستم از تجربه شما در مورد واکسن 18 ماهگی سوال کنم. چون خیلی نگرانم و فکر می کنم مثل گذشته نمیشه کمپرس یخ کرد و ...
راستی خانوم مام میشه بگین دکتر گفت چه چیزی باعث عفونت ادرای بچه میشه ؟
الهام جون دکتر روانشناس ویانا معتقده که بعد 18 ماهگی و قبل دو سالگی بهترین سن واسه جدا کردن اطاق بچه است. منم که از یکسالگی ویانا رو جدا کردم بخاطر شیر خوردن های شبانه اش گاهی دو تا سه بار در طول شب مجبورم بین اطاق اون و اطاق خودمون رفت و آمد کنم که واقعن سخته یه موقع هایی هم اونقدر خسته ام که نصفه شب وقتی رفتم شیرش بدم همونجا خوابم میره و تا صبح همون جا میخوابم!!
ویانا الان حدود نه تا ده میخوابه و تا صبح دو تا چهار بر بیدار میشه اصلن هم ربطی به اینکه زود بخوابه یا قبل خواب غذا بهش بدم نداره و حتمن بیدار میشه. و صبح ها تا دود هشت و نه میخوابه ولی من چون میخوام ببرمش مهد حدود هشت مجبورم بیدارش کنم که خیلی از این بابت عذاب وجدان دارم حتی شبایی که هشت هم میخوابه بازم صبح مجبورم بیدارش کنم و معمولن قبل هشت خودش بیدار نمیشه. ولی دفعات شیر خوردنش نزدیکیای صبح کلن بیشتر از اوایل و اواسط شبه.
من فهمیدم که وقتی بی حوصله ام یاخسته این حالت سریعابه بامدادمنتقل میشه یعنی فکرکنم ازین حالت من بدش میادوواکنش نشون میده توی بدترین شرایط ازموسیقی کمک میگیرم ودوتاییمون شادمیشیم خلاصه اینکه جوحاکم برخونه خییییییییلی مهمه
رادین دو بار تا حالا نصف شب به طرز وحشتناکی جیغ کشیده واز خواب پریده از ترس خودشو پرت کرده طرف من بعدشم چند ساعت مدام گریه کرده و تا صبح هم چسبیده بغلم دفعه اخر خوابی که دیده بود و ازش وحشت کرده بود و می خواست به من بفهمونه همش می گفت گو گو (گنجیشک) و(با فتحه) هاپو ......همش تکرار می کرد و تختشو و لحافشو نشون می داد کلی ناراحت شدم همش دنبال دلیل خوابش می گشتم که یادم افتاد تلوزیون حیاط وحش نشون می داد که شکارچی پرنده ها رو تیر می زد و سگ شکارچی هم دنبال پرنده های که می افتادن زمین می رفت و دندونش می گرفت و میاورد
حدس می زنم اونا رو خواب دیده یا دیده که پرنده افتاده رو تختش خیلی عذاب وجدان دارم
اصلا چیزی که تلوزیون نشون میداد صحنه های بدی نبود یعنی صحنه های شکار اصلا واضح نبود فقط سگ شکارچی که می دوید این طرف و اون طرف گفتم شاید خوشش بیاد نگو این بچه ها همه چی رو خیلی خوب می بینند و می فهمند خیلی از این بابت عذاب وجدان دارم
مشکل اصلی من الان اینه که رادین خوابشو فراموش نمی کنه هر روز چند بار میاد به من توضیح می ده بخصوص برا خواب که می برمش رو تختش همش تشک تختشو نشون میده میگه گو گو وه
به نظرتون چیکار کنتم خوابشو فراموش کنه و دیگه یادش نیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم اگه اتاق تاریک یه نور کوچیک براش بذار تا اگه از خواب پرید همه جا رو تاریک نبینه.......اگه می تونی فعلا بزار جای دیگه بخوابه بعد بزارریش تو تختش تا یه مدت که اط سرش بیفته.....اگه تو اسباب باری هاش چیزی هست که دوسش داره بهخصوص عروسک های پولیشی که نرم باشن دور و برش بذار......
2810