2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
بچه ها در مورد جدا کردنه اتاقه بچه ها میشه نظرتونو بگین یا اگه مطلبی جایی دیدین بزارین من برنامه ام اینه از بعد از عید یعنی حدود یک سال و نیمگی جداش کنم چون الان توی روز زیاد شیر نمیخوره و ترجیح میدم یه چند ماه دیگه شبا شیر بخوره نظرتون چیه؟ شماها دارید چیکار میکنین؟! فقط یه کم نگرانم چون تازگیا شب که بیدار میشه اگه من کنارش نباشم گریه میکنه حتی شیر هم نمیخوره یه وقتایی ولی منو باید کنارش حس کنه حتی باباش هم کنارش باشه گریه میکنه نظر بدیدددد نظرررررررر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تحقیقات اخیر دانشمندان، باز هم وجود روی در تخم مرغ و قابل استفاده بودن آن از طریق مصرف تخم مرغ برای بدن را تایید کرده است. در این خبر که هلث دی نیوز آن را گزارش کرده است، از روی به عنوان ماده‌ای موثر در رشد، بلوغ، سلامت و شادابی پوست، مو و ناخن ها یاد شده است.

بنابراین گزارش، تخم مرغ به علت داشتن منابع غنی از پروتئین، چربی، روی، آهن، فسفر، سلنیوم و پتاسیم، باید در برنامه‌های غذایی کودکان گنجانده شود تا قسمتی از نیاز آنها به این مواد مغذی تامین شود. بد نیست بدانید که روی، در زرده تخم مرغ وجود دارد و از آن دسته مواد مغذی است که با پختن و حرارت دادن، از بین نرفته و سالم می‌ماند
salam bacheha,,albate man madare bahmani hastam vali dar rabete ba otaghe joda kardane bache,,,,,, har che dirtar sakhttar ham vase khodetn hm vse bache...arade man 11 maheshe alan 1mahe joda dar otaghesh mikhabe albate oonam shaba bidar mishe vase shir hade aghal 2bar ,,,,inja porsidam chekar konam goftand ke shire madar kheyli saboke va bache goshnsh mishe pas sbr dashte bashim va berim tu otaghesho shiresh bedim ya adatesh bedim ke shaba shire khoshk bokhore chon bache dirtar goshnash mishe va baba ham mitune tu shir dadan komak kone ke arad aslan balad nist ba shishe bokhore,,avayel shayad kami gerye kone vase dur shodan vali bachast va bacheha kheyli sari adat mikonand vali agar dir bejombi va senesh bishtar beshe kheyli vase khodesh sakhte va gonah dare
:))) من تو خونم اتاق جدا ندارم ولی شبا هم مشکلی نداشتم تا حالا .. از همون اول هم تو تخت خودش که با ما فاصله داشت میخوابید .. ولی بنظر من اگه بچه دوست داره پیش مامان باشه باید به حسش احترام گذاشت .. شاید عادت نباشه .. شاید یه حس ترس باشه که خیلی هم طبیعیه . واگه بچه رو جدا کنی این حس میشه یه حس فرو خورده که بالاخره یجا سرباز میکنه ..خیلی سخت می این دوتا حس رو ( عادت نا بجا و و حس وابستگی ) از هم تمییز داد . دقت خیلی میخواد .. من باشم میسپرم به دست زمان . خودش بزرگ میشه و حس استقلال پیدا میکنه و کم کم جدا میشه .
این اهنگ اندی رو حتمن شنیدین : آره اره ..او او /او او ........دوســــــــِت داره ...او او / او او ............ این لحن او او گفتن ر و با همون ریتم ،اوستا یادگرفته و میدونه که تا کار خلافی بکنه بهش میگم اوستا ! او او / او او !!........خلاصه .............................دیشب دیدم صدای ریختن همه قابلمه ها از اشپزخونه میاد. و پشت سرش ینفر بدو بدو داره میاد بیرون .. پیدا بود که یریزه هم ترسیده بوده از صدای درهم شدن ظرفها /...جالبیش اینجا بود که مدام پشت سرهم میگفت .او او / او او ................او او /او او .............او او /او او ......:)))))))))))))
من تصمیم گرفتم جدا کردن پارسا رو مثل از می می گرفتنش به تدیج انجام بدم که نه اون اذیت بشه و نه خودم به همین دلیل هم به تازگی شروع کردم به خوابوندنش تو تخت خودش در طول روز. اوایل چون به جاش تو تخت خودش عادت نداشت خیلی زود از خواب بیدار میشد ولی الان طولانی تر تو تختش می خوابه. وقتی در طول روز به محیط تخت و اتاق خودش عادت کنه به نظر شب با استرس کمتری می خوابه و فقط مساله جدا بودن از مادر براش باقی می مونه. الان که روزا هم تو تخت خودش می خوابه تا بیدار میشه فوری میرم سراغش که بدونه اگر تنها تو اتاقش باشه باز هم ما پیشش و در دسترسش هستیم و فوری میریم سراغش که نگرانی از این بابت نداشته باشه. فکر کنم مجبور باشم شبای اول هم تو اتاقش بخوابم که زود بتونم بهش سرویس بدم تا هم یواش یواش ترس از جداییش بریزه و اینکه دیگه بتونه تا صبح یه سره بخوابه.
ممنون لطف دارین /.....یه لیوان نی دار برای اوستا خردیم که بهیچ وجه جاضر نمیشد ازش اب بخوره .. غصم شده بود .. به اشتباه مجبورش کردم . بدتر شد.. تا لیوان رو میدید گریه میکرد . منم یه هفته از دیدش دورش کردم . بعدش امروز که رفته بودیم بیرون با خودم بردمش .. صبحونه اوستارو بیرون از خونه بهش دادم ولی دیگه بهش اب ندادم . یکساعت بعد حس کردم واقعن تشنه شده بچه .. سریع همون لیاون رو بهش دادم . بدون هیچ پس زدنی گرفت و تودستش رو یاور لیوان رو استاد کرد!) هی هووووووووووووووووووووو هییییهوووووووووووو............. نتیجه اخلاقی ! اوء او! دعوا ؟ اجبار به انجام دادن کار ولو کار خوب ، خیلی بده!......یه نتیجه اخلاقیه دیگه : فهمیدم انچه اوِس را کند به به مزاج .........احتیاج است احتیاج است احتیـــــــــــاج! بعله .
سورنای من 15 ماهشه ولی 5 ماهی میشه اتاقشو جدا کردم با خواهر 4 ساله اش تو اتاق خودشون میخوابن . اگرچه من تا صبح بین 2 تا اتاق در حرکتم بخاطر اینکه سورنا تا صبح 4یا 5 بار شیر میخوره و واقعا اذیت میشم . فقط منتظرم چند وقت دیگه از شیر بگیرمش
من جدا نمیکنم بیخیال کاری به کارم نداره بعدشم خودم بچه بودم البته 5 6 سالم بود خیلی دوس داشتم بغل مامانم بخوابم ولی اینقده زیاد بودیم بیچاره نمیدونست به کدوممون برسه

رو این حساب میدونم که بچه دوس داره پیش مامانش باشه حالاحالاها پیشم میخوابه
2810