2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
هههه قربونه شلپ شلپ کردنششش مثله سوژین که علاقه شدیدی به گاز گرفتنو خوردنه دمپایی داره ولی هر کاری کردم فایده نداره که نداره امروز تصمیم گرفتم یه کم خشانت بکار ببرم شاید موثر باشه با انگشت زدم پشته دستش گفته اهه زد زیر گریه گفتم طوری نیست لااقل بالاخره فهمید این کاری بدیه و بعد از دو دقیقه دمپایی توی دهنش بود! من موندمو وجدان درده اون انشگته که خورد پشت دسته طرف
نمیدونم یا باید بیخیال با دمپایی تو خونه راه رفتن بشیم یا نمیدونم هر جوری سعی کردم حواسشو پرت کنم نشده همه چیو موفق شدم از سرش بندازم الا این یکی

مام گفتی تارا رو تازگی میخوابونی توی تختش منظورت شبهاست؟ به نظرتون الان وقته جدا کردنشونه؟ سوژین لا اقل شبی سه چهار بار پا میشه شیر میخوره؟ به نظرتون چیکار باید کرد؟
منم از تخت سوژین به عنوانه جای اسباب بازیاش استفاده میکنم حتی برای بازی کردنم هم چند دقیقه بیشتر توش نمیمونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شقایق جون خوب چه اصراری داری از سرش بندازی دو جفت دمپایی کوچولو بخر بیشتر میره سر وقت اونا یکیش هم یک خورده بد بره پاش بیچاره میشی بسکه دم به دققه میاره برات تا پاش کنی:))))))))))
امید دارم، پس هستم
شقایق عزیز بچه ها کلا دنبال هر چیزیند که ما بهشون توجه می کنیم حالا می خواد جزوه من باشه یا دمپایی تو . پیشنهاد می دم که تو یه کم به دمپایی هاش توجه کنی ههههههههههه ببخشید اگه خنده داره ولی امیررضا هر وقت به دمپایی من گیر می ده بهش می گم بر دمپایی هات رو بیار بپوشم پات میره میاره .
یک تجربه
روزهای زوج شبکه تهران ساعت دور وبر 9.5صبح.برنامه توپولوها برا بچه ها مناسبه.من شخصا ضمانت میکنم.با اینکه چند ساله پیش این برنامه رو با پسرم دیدم ولی الان هم دوست دارم ببینم.کل برنامه کمتر از نیم ساعته...ولی خیلی آموزنده وجالبه...مطمئنم کوچولوها خوششون میاد
فَإنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا، إنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا
به یقین با هر سختی، آسانی هست. آری مسلّماً با هر سختی، آسانی هست.سوره‌ی شرح، آیه‌ی 5 و 6
من برای هشدار دادن به پارسا وقنی د اره کار نادرستی می کنه یه راهی پیدا کردم که البنه گاهی هم که شدت کنجکاویش ریاد باشه جواب نمیده. البته زمان بر بود ولی حواب داد. ابنه: وقتی پارسا به جیزی دست می زد که نباید می رقتم پیش با صدای آروم ولی محکم و قاطع و جدی براش کوتاه توضیح می دادم که کارش درست نیست و انگشت سبابه ام رو تکون می دادم و سرش رو با یه چیز دیگه گرم می کردم. الان کافیه موقع کار اشتباه انگشتمو تکون بدم. خودش می دونه معنیش چیه و راهشو می کشه میره و گاهی که می دونه داره کار اشتباهی می کنه منو نگاه می کنه ببینه عکس العملم چیه.
حسنا هم علاقه ی زیادی به دستمال کاغذی داره.وقتی خورده من با نچ نچ کردن از دهنش در آوردم.الان بازم میخوره وقتی ازش میگیرم خودش نچ نچ میکنه.......
به یقین با هر سختی، آسانی هست. آری مسلّماً با هر سختی، آسانی هست.سوره‌ی شرح، آیه‌ی 5 و 6
من اینو مطمئنم اگه به چیزی بیشتر از حدش حساسیت نشون بدیم همون میشه نقطه ضعفمون.بچه هم اینو کاملا متوجه میشه...
شقایق جون روش مهشاد هم جالب به نظر میاد.... پارسا هم به دست زدن به کفش و دمپایی علاقه مفرطی داره. البته نمی خوره (کلا خیلی کم چیزا زو میذاره تو دهنش) منم تا می تونم در طول روز دمپاییم رو از پام در نمیارم. چون تا ببینه میره سراغشون. تو هم سعی کن دمپایین دائم پات باشه تا نتونه بیاد سراغشون
بچه ها من هفته پیش عرق کرفس خوردم یکی دو روز شدیدا شیرم زیاد شد طوریکه مثل اوایلی که شیر میدادم می ریخت امروز اینو در موردش سرچ کردم و دیدم کلا گیاه دوست داشتنییه و بهش ارادت پیدا کردم گفتم به شما هم بگم

گیاه کرفس به خانواده ی جعفری (umbelliferae) تعلق دارد. این گیاه در اکثر کشور های اروپائی، غرب آسیا، هندوستان، چین و شمال و جنوب آفریقا کشت می شود و از زمان قدیم به عنوان دارو و غذا مورد توجه بوده و استفاده از آن هم چنان به طور وسیع ادامه دارد. امروزه اگرچه اکثر دارو های تهیه شده از دانه ی کرفس هستند، ولی اثرات ساقه و برگ آن که در دسترس مردم می باشند، کم تر از اثرات همان دانه ها نیست. بیشترین محصول دانه ی کرفس جهت دارو از کشور چین و تعدادی نیز از کشور های اروپائی تأمین می شود. کرفس گذشته از این که به عنوان یک سبزی مقوی در تغذیه نقش دارد، دارای اثرات دارویی متعددی است که مهم ترین آن ها به قرار زیر است.

اثر ضد نقرس:

مواد موجود در کرفس دارای خاصیت کاهش اسید اوریک هستند. به همین دلیل از تجمع بیش از حد کریستال اورات در مفاصل جلوگیری کرده و درد مفاصل به ویژه مفاصل پا (سر زانو) را کاهش می دهد.

اثر ادرار آور:

کرفس دارای خاصیت دیورتیک (diuretic) یا به اصطلاح ادار آور خوبی است و می تواند در دفع بعضی از سنگ های مجاری ادرار مؤثر باشد. هم چنین چون دارای خاصیت ضد میکروبی است، در ضد عفونی کردن مجاری اداری تأثیر دارد.

اثر ضد نفخ:

کرفس به علت دارا بودن اسانس (رایحه) دارای خاصیت ضد نفخ و محرک هضم غذا می باشد. به همین دلیل از گذشته های دور در جهت بر طرف کردن نفخ و بعضی از مشکلات معده مورد استفاده بوده است.

اثر مسکن و آرام بخش:

تجزیه ی مواد موجود در کرفس نشان داده است که ترکیباتی از جمله متیل فنالاید که در کرفس وجود دارند، دارای خاصیت کاهش اسپاسم، آرام بخش و مسکن هستند.

اثر ضد احتباس آب در بدن:

کرفس دارای خاصیت خروج آب اضافی در بدن است. از این خاصیت کرفس می توان در جلوگیری از چاقی هائی که به علت احتباس آب در بدن به وجود آمده است (ادم)، استفاده کرد. از خواص دیگر کرفس می توان اثر کاهش فشار خون و تا حدی ضد روماتیسم بودن آن را نام برد. در طب شرق و به ویژه در چین، کرفس را به عنوان تنظیم کننده ی اثر غذا های گرم و ادویه جات تند به کار می برند؛ زیرا کرفس جزو غذا های سرد و مرطوب، طبقه بندی شده است. در قدیم کرفس را بیش تر در فصل زمستان و اوایل فصل بهار مصرف می کرده اند و معتقد بوده اند که در فصل زمستان به علت جمع شدن بیش تر سموم در بدن، ایجاد رخوت و سستی بیش تر از فصول دیگر است و چون کرفس دارای خاصیت ضد سم می باشد، با خنثی کردن آن ها نشاط ایجاد می کند و به عنوان یک گیاه نشاط آور ذکر شده است.

اثر افزایش شیر:

یکی دیگر از خواص کرفس ازدیاد شیر مادران شیرده پس از وضع حمل است.